Džikić pred Olimpiju: Protekla sedmica bila je vrlo turbulentna!

poslednje kolo aba liga

Džikić pred Olimpiju: Protekla sedmica bila je vrlo turbulentna!

Kako je ranije najavljeno, Olimpija će na ovom meču biti domaćin u dvorani Tivoli, mestu na kojem su se kroz istoriju odigrale brojne zanimljive utakmice
Objavljeno:

Poslednje kolo ABA lige, Partizan dočekuje na petom mestu. Crno-beli otputovalo su u nedelju u Ljubljanu sa željom da pred kraj ovog dela sezone odigraju još jednu utakmicu u kojoj će prikazati maksimalno angažovanje i borbu tokom svih 40 minuta. Kako je ranije najavljeno, Olimpija će na ovom meču biti domaćin u dvorani Tivoli, mestu na kojem su se kroz istoriju odigrale brojne zanimljive utakmice. Trener KK Partizan NIS, Aleksandar Džikić, izneo je svoja očekivanja pred poslednje kolo.

- Protekla sedmica bila je vrlo turbulenta za naš klub. I to na više nivoa. U Ljubljanu putujemo sa svojim planovima a sigurno je i da Olimpija ima svoje. Radosni smo zbog ponovnog susreta sa našim navijačima iz Slovenije i okolnih zemalja. Unapred im hvala za podršku - rekao je Džikić. Meč u Ljubljani na programu je u ponedeljak, 07. marta sa početkom u 18 časova. Nakon toga, crno-beli će imati pauzu do početka takmičenja u domaćem prvenstvu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.