TRINKIJERI PRED IGOKEU: Moramo da podignemo nivo igre i da obratimo pažnju na svaki detalj!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

ABA LIGA

TRINKIJERI PRED IGOKEU: Moramo da podignemo nivo igre i da obratimo pažnju na svaki detalj!

Pretposlednji meč ligaškog dela sezone

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegova ekipa, pripremajući se za plej-of ABA lige, već u meču protiv Igokee mora da podigne nivo igre, odnosno da obrati pažnju i na najsitniji detalj igre.

- Ostale su dve utakmice do plej-ofa i mi moramo već sada da uđemo u koncentraciju koju te utakmice zahtevaju. Moramo podići nivo naše igre, a da bismo to uradili moramo obratiti pažnju na svaki, i onaj najsitniji segment, na svaki detalj - rekao je Trinkijeri.

Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu Igokee u 21. kolu ABA lige.

Andrea Trinkijeri
Andrea Trinkijeri foto: Starsport©

Crno-beli su obezbedili plasman u plej-of, a kolo pre kraja regularnog dela takmičenja zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa 13 pobeda i sedam poraza. Igokea je, na drugoj strani, deveta sa skorom 7/13.

- Pred nama su još dve utakmice do početka odlučujućih borbi i konačnog raspleta u ligi. Igokea je u prošlom kolu odigrala dobru utakmicu i zabeležila važnu pobedu protiv Mornara. Verujem da će protiv nas igrati rasterećeno i da će nam biti potrebna maksimalna koncentracija kako im ne bismo dozvolili da se iz te rasterećenosti raspucaju - rekao je centar Partizana Nikola Janković.

Utakmica se igra sutra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.