AMERIKA PLAČE, SRBIJA PLAČE: Strašna povreda Bobana Marjanovića! (VIDEO)
Bobane, želimo ti brz oporavak, Foto: AP/Scott Threlkeld

nba liga

AMERIKA PLAČE, SRBIJA PLAČE: Strašna povreda Bobana Marjanovića! (VIDEO)

Srbin je udarao rukama o parket, igrači su odmah pritrčali

Objavljeno: 07:54h

Desilo se ono što niko nije mogao da veruje i poželi: Boban Marjanović se povredio na utakmici u kojoj je Filadelfija savladala Nju Orleans sa 111:110!

Srpski reprezantativac je igrao odlično, i bio je bitan faktor u pobedi File, sa 12 poena i 10 skokova, uz dve blokade, asistenciju i ukradenu loptu, ali sve to nije vredelo, jer je na minut do kraja utakmice Bobi posle odbranjenog napada doživeo užasan pad, posle duela sa Šeikom Dialom, koji je proklizao, a zatim uvrnuo nogu Bobiju.

Srbin se srušio na parket i tako iskrenuo koleno.

Bobi je ostao da leži, utihnula je cela sala, a saigrači su ga gledali kako se savija od bolova i udara šakama o parket. Svi su odmah potrčali k njemu, i Bobi je iznesen sa terena.

foto: AP/Scott Threlkeld

Još nije poznato koliko je teška povreda Marjanovića.

Trener FIladelfije Bret Braun je rekao:

- U ovom trenutku samo mi je Boban u mislima, veoma sam zabrinut za njega. Nemam nikakve informacije, ali nadam se da ću uskoro znati više. Ali, kada vidite tako nešto, srce vas zaboli. On je dobar čovek, dobar igrač, koristan za našu igru i zaista doprinosi timu. Držimo palčeve i nadamo se da ćemo uskoro znati više - poručio je nakon meča Braun.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.