NE MOŽEMO SADA DA PLAČEMO: Milan Tomić posle pobede nad Unikahom progovorio o statusu Maika Cirbesa!
Foto: Starsport©

dobra utakmica

NE MOŽEMO SADA DA PLAČEMO: Milan Tomić posle pobede nad Unikahom progovorio o statusu Maika Cirbesa!

Stratos Peperoglu se požalio na povredu leđa

Objavljeno:

Crvena zvezda je u velikom stilu završila svoju priču u Top 16 fazi Evrokupa, pošto je u dvorani "Aleksandar Nikolić" bila bolja od Unikaha sa 105:89, a Milan Tomić je bio zadovoljan prikazanim.

- Igrali smo bolje od Malage, bila je dobra utakmica. Hvala navijačima koji su došli da vide ovu utakmicu. Utakmica je bila na nivou na kom Zvezda treba da igra svaki put. Svima je žao što se nismo plasirali u TOP 8. Izgubili smo neke utakmice na jednu loptu. Ostaje nezadovoljstvo. Ali šta, ne možemo sada da plačemo ni da razatramo oko toga. Imamo Kup pred nama i ABA ligu, moramo da nastavimo da radimo. Imali smo i povređenih i bolesnih igrača u poslednjih dvadesetak dana, ali to nije alibi - rekao je Tomić.

Strateg srpskog šampiona odgovorio je na pitanje vezano za igre Maika Cirbesa.

- Na svakoj utakmici gledam da se dobije. Na ovoj je bio u 12, ali teško je igrati i sa tri centra. Uvek gledam da igraju oni za koje mislim da treba da igraju.

foto: Starsport©

Stratos Perperoglu je požalio na bol u leđima.

- Jeste, požalio se na bol. Nadam se da nije ništa ozbiljno, sutra će na kontrolu, pa ćemo videti. Postoji manji problem.

Koliko će ova utakmica uticati na nastavak sezone?

- Za nas je vrlo bitna utakmica da se dobije. Mislim da smo odigrali lepu košarku. Nije lako Malagi dati 105 poena. Bitno je za Kup i ABA ligu. Nenadić i Davidovac su odigrali dobro, ali to je samo jedna utakmica. Ne moraju da daju kao danas 16 i 13 poena, ali da se održi nivo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.