JOKIĆ S BRAĆOM GLEDAO IZBOR ZA OL STAR: Možda si postao NBA zvezda, ali sad mora pasti jedno maltretiranje!
Nikola Jokić sa braćom gledao izbor za Ol star, Foto: Printscreen/Twitter/@nuggets

I dalje je najmlađi brat

JOKIĆ S BRAĆOM GLEDAO IZBOR ZA OL STAR: Možda si postao NBA zvezda, ali sad mora pasti jedno maltretiranje!

Srbin je i prvi igrač Denvera još od Karmela Entonija koji će igrati na Ol staru

Objavljeno: 12:37h

Nikola Jokić postao je prvi Srbin još od Peđe Stojakovića koji će igrati na NBA Ol staru.

Srpski košarkaš izabran je među rezervne igrače od strane trenera i biće učesnik "meča svih zvezda" u Šarlotu, što je i bilo za očekivati, s obzirom na to kako igra ove sezone i kakve rezultate njegov Denver beleži.

Zato što su svi to i očekivali, u trening centru Denvera bilo je organizovano uživo gledanje izbora rezervi za Ol star, a Srbin je to gledao sa svojom braćom Nemanjom i Strahinjom.

Posle dobijanja informacije na će se naći na Ol star meču, Nikola Jokić će imati poseban motiv večeras protiv Hjustona u vrlo zanimljivom meču. Kec na Denver je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - Hjuston.

U trenutku kada je zvanično objavljeno da će biti deo spektakla prolomio se aplauz kroz prostoriju i jasno je bilo da su svi srećni što je Jokić prvi igrač Denvera još od Karmela Entonija koji će igrati na Ol staru.

Ipak, bez obzira na to što je ovo bio njegov trenutak i što je ovim putem na neki način i zvanično uvršten u NBA superstara, i dalje je najmlađi brat, pa je moralo da padne i jedno "maltretiranje".

Njegov brat Nemanja morao je malo da ga "muči" u šali, baš kao što su mu to radili kada je bio klinac.

- Zdravo, navijači Nagetsa, samo sam hteo da vas obavestim da idem na Ol star. Hvala vam na podršci i nadam se da ćete me i narednih godina slati tamo - poručio je potom Jokić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.