ŠTA SPREMA MILAN TOMIĆ ZA KUP RADIVOJA KORAĆA? Trener Zvezde ima plan kako do pehara!
Milan Tomić, Foto: Starsport©

kup u nišu

ŠTA SPREMA MILAN TOMIĆ ZA KUP RADIVOJA KORAĆA? Trener Zvezde ima plan kako do pehara!

Vrlo vredan trofej koji nosi ime po velikanu srpske i jugoslovenske košarke - rekao je strateg Zvezde

Objavljeno: 20:43h

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da je zadovoljan žrebom za Kup Radivoja Koraća, ali je i dodao da je to specifično takmičenje koje svim timovima daje pođednake šanse.

- Prvo domaće takmičenje za vrlo vredan trofej koji nosi ime po velikanu srpske i jugoslovenske košarke. Svi koji su se zasluženo našli u žrebu sigurno žele da se prikažu u što boljem svetlu i osvoje 'Žućkovu levicu'. Kup takmičenja su specifična jer daju svima podjednaku šansu, a donose i mogućnost da se osvoji vredan trofej posle tri utakmice - rekao je Tomić za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde sastaće se u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća s ekipom Dinamika, odlučeno je današanjim žrebom u beogradskom hotelu "Hajat".

foto: Kss.rs

Ako se plasiraju u polufinale, crveno-beli će se sastati s pobednikom četvrtfinalnog duela Mega Bemaks â Borac. ;

- Zadovoljan sam žrebom. Ako želite da osvojite trofej, morate da pobedite sve rivale koje vam dodeli žreb. Počinjemo protiv Dinamika, ekipe koja ima svoj kvalitet. Poštujemo sve rivale. Idemo korak po korak, jer nas do krajnjeg cilja očekuju potencijalno tri utakmice u tri dana - rekao je Tomić.

Kapiten Zvezde Branko Lazić istakao je da je Kup Radivoja Koraća "svečanost srpske košarke" i da zna koliko je "lepo i važno" biti deo toga.

- Startujemo protiv Dinamika i u taj meč moramo da uđemo maksimalno. Kup je vrlo specifično takmičenje, po ovom rasporedu mogli bismo da odigramo tri utakmice u tri dana, i zato moramo korak po korak, jer svi kao i mi žele trofej - rekao je Lazić.

I ove godine, Kup Radivoja Koraća održaće se u Nišu, od 14. do 17. februara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.