TOP 16 EVROKUPA

PARTIZAN IZVEO SEČU KNEŽEVA U MONTE KARLU: Velika pobeda crno-belih za veru u Top 8!

22.01.2019. 20:57h
Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite uz lajv-blog na Espreso.co.rs...... Detaljnije»

Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Vujosevic general

22-01-2019 18:27h
Nikada nam nisu odgovarale trkačke ekipe. Jedino na mali broj proena možemo da se nadamo pobedi, mada teško

слабовиди навијач

22-01-2019 18:54h
А белошевић јел и он отишао или га чуваре за АБА лигу?.!.

Alex

22-01-2019 21:06h
Neka mi se javi navijač Partizana koji mi je ovde pricao kako nema ništa od Pejdza, Zagorca, Marinkovića, Lendela izd... Kao sto rekoh treba nam samo iskusniji trener i naravno cetvorka...ali doveli smo i Refroa sto nisam ocekivao ali svakako se ispostavilo kao dobro.. Namerno sam cekao da se odigra i sa Monakom da bi sumirali utiske... I da nije pobedio Partizan svakako bih ostavio pozitivan komentar na igru Partizana... Zaboravih ime dotičnog gospodina koji mi je drzao lekcije kako Ce pljustati otkazi, menjati pola postave i kako ćemo se boriti za opstanak ABA lige... Koliko vidim mi se borimo za playof ABA lige i za top 8 Evro kupa....a to je za mladu ekipu svakako uspeh...gde je limit to ćemo videti...ja ocekujem jos bolju igru Partizana...sretan sto nemamo jednog dominantnog centra jer onda bi bas bili top ekipa mozea i za osvajanje AB A lige...druze cekam tvoj komentar...da si pogresio u proceni vidis i sam...nego sad treba da castis pivo i da budeš pozitivniji lik :)

Vujosevic general

22-01-2019 22:43h
@Alex
Ova ekipa će da bude dobra jedino ako ostane sledeće sezone. Ove sezone su nam male šanse za Aba ligu, mada ne treba se predavati

Alex

22-01-2019 23:29h
@Vujosevic general
Ova ekipa ce vecim delom ostati sledece godine i bice pojacana i skockana boljim igracima jer je Trinkijeri covek sa vizijom i sa znanjem a Ostoja vodi Partizan ka stabilnom klubu gde se zna sta ko radi
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara:

Espreso.co.rs


Mondo inc.