Milenijumska pobeda: Zvezda pritisnula F8 na tastaturi Evrolige u Vršcu! (FOTO) (VIDEO)

POPIJEN EFES

Milenijumska pobeda: Zvezda pritisnula F8 na tastaturi Evrolige u Vršcu! (FOTO) (VIDEO)

Košarkaše Efesa nije poslužila sreća kao u Istanbulu krajem prošle godine kada je savladao crveno-bele sa 85:84. Ovog puta Radonjićevi izabranici trijumfovali su sa 91:82
Objavljeno: 22:23h
Košarkaši Crvene zvezde došli su do pete pobede u TOP 16 fazi Evrolige Efesa rezultatom 91:82 (
. Ova trojka Gudurića je prelomila utakmicu protiv Efesa i zapalila Vršac! (VIDEO)
Ovo je bila osveta za šokantan poraz u Istanbulu prošle godine Dušana Ivkovića odneo pobedu. Sada su Radonjićevi izabranici mnogo bliži F8 fazi, što je na startu sezone delovalo kao nemoguća misija. Kada Kvinsi Miler lupa blokade, to je uvek spektakl! (VIDEO)
I ovog puta, kao tada, u kod gostiju dominirao je Dario Šarić, noseći igru tokom svih 40 minuta crveno-belih košarkaša koji su u završnici Gde god da Zvezda igra Evroligu u Srbiji, himna evropskog takmičenja se čuti neće! (VIDEO)
Prvu deonicu crveno-beli su dobili sa 24:19, ali je izdanje u drugoj Šarića i Diblera je išao šut, a do kraja poluvremena Efes je pogotovo u napadu. Ipak, ono čega su se svi pribojavali (a to je loša treća deonica), nije se desilo
egal završnicu.
Efes je imao odličan šut za tri poena (15/36), sve do te poslednje deonice, Cirbes je dosta lakše dolazio do poena pod reketom, a Dangubić i Micić su "eksplodirali" u završnici.
Gudurić prelomila susret, potom je iskoristio oba bacanja zbog faula Zvezdin trenucima Vršac se pokazao kao nezgodan domaćin po košarkaše iz Beograda TOP 16 fazi Evrolige.
Naredni meč šampion Srbije odigraće sa Fenerbahčeom u Istanbulu unapred novi poraz crveno-belih. Ipak, ništa nije nemoguće, a Zvezdi ide u prilog činjenica da je ekipa Željka Obradovića Panatinaikosa 76:71. Ekipa Dejana Radonjića trenutno zauzima treće mesto na tabeli grupe E, ispred PAO-a, a iza Fenera i Lokomotive. Statistika:
između srpskog šampiona i istanbulske ekipe mogli ste da pratite uz Espreso.co.rs KRAJ UTAKMICE, 91:82, JOŠ JEDNA JAKO BITNA POBEDA ZVEZDE NA PUTU KA TOP8! 85:77 - Još minut do kraja meča! 80:73 - Da nije Dangubića i Micića Zvezda bi bila u ozbiljnom problemu. 78:73 - Dangubić je uspeo da ubaci pet poena za 15 sekundi,
71:69 - Bolje skače Zvezda tokom čitavog susreta, i to je možda 67:69 - Lako u ovim momentima dolaze igrači Efesa do poena, jer je odbrana Sve je sada uloženo na Cirbesa i njegove reketu KRAJ TREĆE DEONICE, EFES IMA "+2" PRED ZAVRŠNIH 10 MINUTA.
56:58 - Zvezda je ispunila bonus u ovoj četvrtini, što je prvi put na meču, gostujućih košarkaša. 45:49 - Počelo je drugo poluvreme, a Gudurić ga je otvorio odličnom trojkom uzvrati istom merom, a i Jović je promašio naizgled Kvinsi Miler je atraktivnim zakucavanjem vratio Zvezdu na "-3"
KRAJ PRVOG POLUVREMENA, LOŠE IZDANJE ZVEZDE, 48:36 VODI TIM DUŠANA IVKOVIĆA. 38:43 Trojku je pogodio Dibler, pa je uzvratio Kinzi sa iste distance nesmotrene reakcije dobio tehničku, što je povisilo 35:33 - Simonović je ubacio trojku, a u narednom napadu Efesa Jović je zbog dobio nesportsku grešku. On je psovao, sudija je Zvezde
Saša Pavlić Koky
32:31 - Simonović je uz faul uspeo da povisi prednost, a posle toga nije realizovao Šarić je pogodio trojku i došao do 7. poena Osman trojku Radonjić 30:25 - Fantastičan pritisak Stefana Jovića koji je uspeo Balbaja da spreči da pređe polovinu terena Efesa Delije
26:19 - Crveno-beli su nastavili u istom ritmu, ali nikako da se KRAJ PRVE ČETVRTINE, ZVEZDA VODI SA 22:19
21:15 - Dibler je šutem za tri malo uplašio košarkaše Zvezde. Dobro mu ide ovim trenucima. 18:12 - Micić je trojkom i koš faulom napravio razliku na terenu tražio tajm-aut.
Printscreen/Sportklub
9:10 - Dibler i Cirbes su došli do poena, napeto je na početku, sa malim brojem Danston dominira pod košem Zvezde Lazić koristi 0:2 - Nešto više od minut nije bilo koša, a Šarić je doneo prvu prednost i poene ali je lopta izašla iz obruča. 20:00 - Počelo je!
Printscreen/Sportklub
19:55 - Ponovo su Delije nadjačale himnu 19:45 - Prepune tribine u Milenijumu, 5.000 mesta je zauzeto
Printscreen/Sportklub
19:35 - Ovako izgleda Milenijum koji
19:25 - Podsetimo se prvog meča dve ekipe ove sezone

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.