Efes sa brdom problema na Zvezdu: Igrači neplaćeni, predsednik neće da priča sa Dudom!

Sve se vrti oko para

Efes sa brdom problema na Zvezdu: Igrači neplaćeni, predsednik neće da priča sa Dudom!

Turski mediji izveštavaju da su odnosi unutar ekipe veoma poremećeni zbog neisplaćenih zarada, a ni unutar kluba "ne cvetaju ruže"
Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Efes u 8. kolu Top 16 faze Evrolige, a iako turski tim važi za favorita, izgleda da u njegovim redovima postoji mnogo problema. Kako prenose mediji na Bosforu, u timu našeg Dušana Ivkovića postoji mnogo razmirica, neraščišćenih računa i neslaganja, kako unutar same ekipe, tako i u klubu. Najviše ima potškoća sa finansijama, jer pojedini igrači nisu primili platu čak četiri meseca, što izaziva veliko nezadovoljstvo među njima, a najviše problema pravi Aleks Tajus koji je stigao iz Makabija kao veliko pojačanje, ali to uopšte nije opravdao.

Takođe, navodno je problem i u predsedniku kluba, Tunčaj Ozlihan, koji već nedeljama odbija sastanak sa trenerom Dušanom Ivkovićem. Efes je na početku sezone slovio za tim koji bi morao da igra makar četvrtfinale Evrolige, ali su rezultati daleko ispod očekivanih. Trenutno imaju skor 3-4 u grupi, a prošlog vikenda se nisu proslavili ni u završnici Kupa Turske.
Utakmica između Crvene zvezde i turskog kluba igra se u petak od 20 časova u hali "Milenijum" u Vršcu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.