RASPISUJE SE CRVENA INTERPOLOVA POTERNICA ZA NBA SUPERSTAROM: Zamerio se diktatoru, sada će ispaštati!
Kanter u duelu sa Šarićem i ekipom Filadelfije, Foto: AP

STRAVA I UŽAS

RASPISUJE SE CRVENA INTERPOLOVA POTERNICA ZA NBA SUPERSTAROM: Zamerio se diktatoru, sada će ispaštati!

Kao u triler filmovima... Strašne stvari!

Objavljeno:

Katastrofalna situacija u koju je upao Enes Kanter, turski košarkaš. Istanbulski javni tužilac sprema se da zatraži Interpolovu crvenu poternicu za ovim košarkašem zbog navodnih tvrdnji da je član Gulenist FETO terorističke grupe.

U tom slučaju bi postojala mogućnost da SAD izruče nesrećnog košarkaša matičnoj zemlji, jer crvena poternica znači da ste traženi u svim državama sveta koje pripadaju Interpolu.

U turskim medijima postoje tvrdnje da je Kanter navodno pomagao "terorističkoj grupi" (svako ko je protiv Erdogana je terorista, u prevodu) velikim svotama novca, kao i da je davao podršku istoj preko društvenih mreža.

Podsetimo, sud u Turskoj podigao je prošlog jula optužnicu i protiv oca ovog nesrećnog košarkaša u kojoj se stariji Kanter optužuje da je član iste terorističke grupe.

Stariji Kanter, profesor, tada je optužen da je kontaktirao oko 120 osumnjičenih s navodnim vezama s propovednikom Fetulahom Gulenom. On je izbačen iz javne službe posle neuspelog puča, i bio je pet dana u pritvoru pretprošlog leta.

Enes Kanter, igrač Njujork Niksa, pristalica je turskog propovednika Fetulaha Gulena koji živi u izgnanstvu u SAD i koga turska vlada optužuje da je organizovao propali puč 2016. godine. Gulen demantuje te optužbe.

Dakle, on će po svemu sudeći završiti na crvenoj poternici Interpola zato što je OPOZICIONAR, iliti borac protiv vlasti, što u 21. veku nikako ne bi smelo da se dešava...

Strašne stvari, kao iz triler filmova holivudske produkcije...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.