VELIKI DERBI U REPRIZI PROŠLOGODIŠNJEG FINALA: Tomić zabrinuo navijače pred dolazak Budućnosti u Beograd!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Beta/Branislav Božić

aba liga

VELIKI DERBI U REPRIZI PROŠLOGODIŠNJEG FINALA: Tomić zabrinuo navijače pred dolazak Budućnosti u Beograd!

Faje još uvek nije potpuno spreman, a Radanov je iskrenuo skočni zglob na treningu - rekao je strateg crveno-belih

Objavljeno: 14:02h

Nakon Novogodišnjeg koktela, i prilike da tokom cele nedelje treniraju u dvorani "Aleksandar Nikolić", košarkaše Crvene zvezde u nedelju, za kraj 2018.godine očekuje novi duel protiv ekipe Budućnosti.

Utakmica 13.kola ABA lige, igra se od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", a karte za ovaj meč, koji pobuđuje veliko interesovanje, puštene su u prodaju na blagajnama "Eventima" u četvrtak, i prodavaće se do početka utakmice, uključujući i blagajne dvorane u nedelju od 16-19 časova.

Crvena zvezda je u prošlom kolu savladala Cibonu u Zagrebu, i neporažena dočekuje ovaj meč. Ovo će biti treća utakmica dva tima ove sezone, crveno-beli su slavili u Laktašima u finalu Superkupa, takođe i u Podgorici.

Trener KK Crvena zvezda Milan Tomić:

- Očekuje nas još jedan derbi u ovoj sezoni ABA lige, protiv ekipe koja je Evroligaška po svom kvalitetu, što se tiče stranaca kao i domaćih igrača. Dovođenjem trojice novih, od koji je Bitadze prospekt za NBA, Kol bivši NBA igrač, Bel pokazali su das u njihove ambicije izuzetno visoke. Ne treba zaboraviti da su pobeđivali su Evroligi Baskoniju, CSKA, Barselonu, i zato su uzimajući sve u obzir favoriti u ovoj utakmici. Imamo manjih problema, Faje još uvek nije potpuno spreman, Radanov je iskrenuo skočni zglob na treningu, i zato ću o 12 igrača koji će se naći u protokolu odlučiti neposredno pred utakmicu. Daćemo sve od sebe, ali moramo da odigramo pametno svih 40 minuta , i da uz pomoć naših navijača želimo da dobijemo ovu utakmicu- rekao je trener crveno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.