JOKARA, JE L TI NEKO NEŠTO SIPAO U PIĆE? Odavno nismo videli da se Nikoli desilo ovako nešto! (VIDEO)
Nikoli nije išlo protiv Bertansa, Foto: AP/Darren Abate

nba liga

JOKARA, JE L TI NEKO NEŠTO SIPAO U PIĆE? Odavno nismo videli da se Nikoli desilo ovako nešto! (VIDEO)

Srbin je imao jako slabo veče

Objavljeno:

Nikoli Jokiću se dešavalo da ima neobjašnjivo slabe utakmice, iz samo njemu znanih razloga, ali odavno mu se nije desilo da ga neko jednostavno zaustavi dobrom odbranom. Sinoć je to pošlo za rukom Gregu Popoviču, čiji centri su nadigrali Nikolu i doneli pobedu San Antoniju nad Denverom od 111:103.

Nikola je za 31 minut šutirao 1-5 iz igre (1-1 trojke) i 2-2 sa linije penala, a imao je i 4 skoka, 10 asistencija i 2 ukradene lopte. Na kraju, samo 4 poena za najboljeg igrača Nagetsa.

Na drugoj strani, bririljali su DeRozan sa 30 i Oldridž sa 27 poena, a Brin Forbs je ubacio 15.

Treba, naravno, napomenuti da su Nagetsi igrali bez povređenih Gerija Harisa, Vila Bartona i Pola Milsapa, i da je Jokić preumoran, pošto poslednjih 10 utakmica vuče Denver na svojim leđima, treba napomenuti i da su Nagetsi čak vodili 80:79 10 minuta pre kraja, ali sve navedeno ima svoju cenu, pa su u tih poslednjih 10 minuta izgubili sa čak 23:4.

- Oni su opasan tim. Imaju dobrog trenera, aktivni su, završavaju akcije dobro. Odlična pobeda za nas. Osećamo se dobro - rekao je na kraju utakmice Greg Popovič.

Najbolji u Denveru bio je Španac Huančo Ernangomez, koji je postigao 27 poena i uhvatio 13 lopti. Malik Bizli je ubacio 22, a Monte Moris 15 poena. Užasnu utakmicu, poput Jokića, imao je i broj 2 Nagetsa, Džamal Marej, koji je ubacio samo 9 poena.

- Igrali su stvarno dobro odbranu na Jokiću. Pokušali su da ga drže van utakmice, udvajali su ga stalno, pa sam ja ostajao otvoren - rekao je Huančo.

Sledeću utakmicu Denver igra ponovo protiv San Antonija, u noći između petka i subote.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.