NAVIJAČI SKANDIRALI RENFROU DA OSTANE! U ugovoru ima posebnu klauzulu o odlasku, a ključni dan je 1. januar!
Aleks Renfro se pominje kao novo pojačanje Partizana, Foto: Saša Pavlić Koky

Dolazi li u Partizan

NAVIJAČI SKANDIRALI RENFROU DA OSTANE! U ugovoru ima posebnu klauzulu o odlasku, a ključni dan je 1. januar!

Američki plejmejker je osim Partizana i na meti Zenita iz Sankt Peterburga

Objavljeno: 12:54h

Odjeknula je poput bombe vest da Aleks Renfro stiže u Partizan kao prvo pojačanje Andree Trinkijerija.

I dok su u klubu ostali "zakopčani do grla" i nisu potvrdili ovu vest, brojni mediji u Srbiji, ali i na Iberijskom poluostrvu su objavili to kao da je čitav posao već završen.

Međutim, izgleda da je sve prilično daleko od toga, pogotovo ako se ima u vidu klauzula u ugovoru američkog plejmejkera koji ima sa španskom Manresom.

Posle uspeha u Evrokupu, Partizan ima priliku da se u ABA ligi izjednači na tabeli s direktnim rivalom za plasman u plej-of Cedevitom. Kvota da će Zagrepčani pasti u Pioniru je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Cedevita.

Aleks Renfro ima klauzulu u ugovoru pod kojim uslovima može da ode
Aleks Renfro ima klauzulu u ugovoru pod kojim uslovima može da ode foto: Saša Pavlić Koky

Naime, tamo piše da 32-godišnji Amerikanac može da napusti klub posle 1. januara 2019. godine ukoliko zainteresovani klub bude igrao neko od evropskih takmičenja, ali i bude platio određeno obeštećenje Špancima.

U međuvremenu, u petak je organizovana Božićna proslava u španskom klubu na kojoj je Renfro bio izuzetno raspoložen, a posle vesti da bi mogao da napusti klub, navijači koji su bili prisutni su mu skandirali "Aleks, ostani".

Iz Manrese nisu ništa želeli da komentarišu osim da postoji interesovanje za njihovog ponajboljeg igrača, a pored crno-belih pominje se i Zenit iz Sankt Peterburga. Ipak, španci nisu raspoloženi da ga puste, jer igraju sezonu iz snova i najprijatnije su iznenađenje ACB lige.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.