JOKIĆ TOKOM INTERVJUA POKAZAO PRSTOM NA 3 NAVIJAČA: Kako će liga reagovati zato što ih je podržao u onome što rade?
Joahim Noa i Nikola Jokić, Foto: AP

šmekerska izjava

JOKIĆ TOKOM INTERVJUA POKAZAO PRSTOM NA 3 NAVIJAČA: Kako će liga reagovati zato što ih je podržao u onome što rade?

Spontana reakcija srpskog centra

Objavljeno:

Košarkaši Denvera sinoć su nadigrali u svojoj dvorani ekipu Dalasa rezultatom 126:118 i tako zabeležili četvrtu pobedu u nizu.

Naš Nikola Jokić je još jednom prikazao čudesnu partiju ubacivši 32 poena. Posle meča Srbin je bio i više nego zadovoljan, a kao ključan detalj pobede svog tima istakao je mirnoću u odlučujućim trenutcima meča.

- Odbrana nije bila jača strana, oni su pogodili puno trojki, a mi nismo bili dovoljno disciplinovani. Uprkos tome, zaustavili smo ih kada je bilo najpotrebnije, pogađali smo kada je bilo "gusto" - rekao je Jokić.

Tim Majkla Malouna je prvi na zapadu nakon 30 odigranih utakmica, sa učinkom od 21 pobede i devet poraza, prvi put od 1977. godine.

Denver igra sezonu iz snova, trenutno se nalaze na prvom mestu zapadne konferencije, sa učinkom od 21 pobede i devet poraza što im je najbolji strat još od 1977. godine.

- To je sjajno, ova ekipa je to zaslužila, a i publika je bila od velike pomoći. Nismo samo mi zaslužni, i oni su. Stvarno smo osetili podršku tokom čitavog meča, hvala vam puno - zaključio je srpski centar.

Najzanimljiviji detalj dogodio se nakon davanja izjave, kada je Jokić pokazao na troje navijača za koje je rekao kako uvek glasno dobacuju sudijama i poručio im da samo tako nastave.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.