PEŠIĆ NAPAO CRNOGORSKE NOVINARE ZBOG DŽIKIĆA: Bezobrazluk! Doneo vam titulu posle 17 godina, a vi bi da ga smenite!
Svetislav Pešić, Foto: Fonetepa

novinari na udaru

PEŠIĆ NAPAO CRNOGORSKE NOVINARE ZBOG DŽIKIĆA: Bezobrazluk! Doneo vam titulu posle 17 godina, a vi bi da ga smenite!

Sve znate, samo ne znate da operišete. Terate trenera posle dva poraza u Evroligi, je li vas sramota - upitao je trener Katalonaca

Objavljeno: 11:42h

Košarkaši podgoričke Budućnosti napravili su veliko iznenađenje u 11. kolu Evrolige pošto su u "Morači" bili bolji od Barselone - 67:64.

Trener Katalonaca Svetislav Pešić je nakon poraza svog tima održao veoma interesantnu konferenciju za štampu, na kojoj je iskritikovao crnogorske medije, a dao je ogormnu podršku Aleksandru Džikiću.

- Zamisli taj bezobrazluk... Čovek koji vam je doneo titulu posle 17 godina, vi biste njega da menjate posle dve izgubljene utakmice u Evroligi - počeo je Pešić obraćanje posle meča zu "Morači" - započeo je izlaganje Kari.

Efes i Vasa Micić ove sezone igraju sjajno, a da li mogu u Istanbulu da sruše i šampionski Real? Kvota da će se to desiti je 2,85, a da će Kraljevi slaviti 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Efes - Real Madrid.

Nastavio je u istom dahu proslavljeni stručnjak.

- Da nije pobedio u Baru vi biste ga promenili. Ne gazda, nego vi što operišete... Sve znate, samo ne znate da operišete. Terate trenera posle dva poraza u Evroligi, je li vas sramota - upitao je Pešić.

Pešić je još jednom iskazao veliko poštovanje za trenera Podgoričana.

- Svaka čast Budućnosti, svaka čast kolegi Džikiću, preživeo je onda kada je javnost neopravdano tražila njegovu smenu nakon nekoliko uvodnih poraza. Izuzetan je trener, zaslužio je poverenje.

Na kraju, malo i o samom meču.

- Desilo se ono što smo znali uoči meča, da će da bude čvrst duel sa tesnim rezultatom. Budućnost, njihovi igrači, trener, navijači, bili su izuzetni. Hvala na aplauzu i dočeku. Pružili smo maksimum do jednog momenta, posebno u odbrani. Borili smo se do samog kraja, nismo imali sreće sa šutem za tri poena. Atmosfera je bila vrhunska, pravi fer-plej, to je dobar osećaj za nas sa ovih prostora, kada dođete u dvoranu na Balkanu i budete dočekani na najlepši način. U tesnom meču trebao nam je šut sa distance, nije ga bilo u ovoj utakmici, biće u narednoj. Napredovaćemo, kako bude raslo samopouzdanje - zaključio je trener Barselone.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.