OD STARLETE DO SPORTSKE NOVINARKE: Atraktivna Hrvatica 'odradila' prvu tezgu i bacila oko na košarkaša Budućnosti!
Ava Karabatić bodrila je košarkaše Budućnosti, Foto: Beta, Filip Plavčić

gospođica

OD STARLETE DO SPORTSKE NOVINARKE: Atraktivna Hrvatica 'odradila' prvu tezgu i bacila oko na košarkaša Budućnosti!

Iako tvrdi da košarkaškim klubovima pomaže da ostvare istorijske rezultate, u trenerskim se vodama još uvek se nije okušala

Objavljeno:

Ona je voditeljica, spisateljica, slikarka, bloga, glumica, manekenka, pevačica i televizijska urednica - Ava Karabatić.

Odnedavno daje i psihološke savjete. Po struci je diplomirana profesorka latinskog i italijanskog, a školovala se i za farmaceutskog tehničara.

Svestrana Ava pronašla je još jedno zanimanje.

- Ostvarila sam još jedan san. Postala sam sportska novinarka. Presrećna sam - pohvalila se popularna starleta.

Ava Karabatić
Ava Karabatić foto: Marina Lopičić

Novopečena sportska novinarka je za mnogima zasad nepoznatu, RTV Tesla izveštavala sa napete košarkaške utakmice Budućnosti i CSKA. Štaviđše, Ava veruje kako je svojim prisustvom Budućnosti u Podgorici donela pobedu.

- Izvrsno sam se provela. Zahvaljivali su mi na pobedi. Košarkaši su divni, a jedan od njih posebno mi je drag. Ne mogu da kažem o kome je reč - ispričala je hrvatska nova sportska novinarka.

Iako tvrdi da košarkaškim klubovima pomaže da ostvare istorijske rezultate, u trenerskim se vodama još uvek se nije okušala.

- Voela bih da se usavršim kao sportska komentatorka. Nisam baš za trenera jer se igrači teško skocentrišu. Ali, nikad ne reci nikad - zaključila je Ava.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.