MICOV ISPRIČAO KAKO GA JE ĐORĐEVIĆ OTERAO: Pogledao sam ga, a on mi je posle toga rekao da nisam više dobrodošao!
Vladimir Micov, Foto: EPA/Daniel Dal Zennaro

napokon o incidentu iz 2014. godine

MICOV ISPRIČAO KAKO GA JE ĐORĐEVIĆ OTERAO: Pogledao sam ga, a on mi je posle toga rekao da nisam više dobrodošao!

Nisam razumeo šta se desilo, delovalo mi je da preteruje. Pogledao sam ga, a posle toga me je izbacio rekavši da nisam dobrodošao

Objavljeno:

Košarkaš milanskog Armanija Vladimir Micov prisetio se u razgovoru za italijanske medije razloga zašto ne nastupa za reprezentaciju Srbije i sukoba iz 2014. godine sa selektorom Orlova - Aleksandrom Đorđeviem.

- Četiri godine sam igrao za Srbiju svakog leta. Tri dana pre Svetskog prvenstva mi igramo prijateljsku protiv Novog Zelanda. Ja sam izmenjen i po običaju, kad odem na klupu bacim kosku ostalim saigračima. Tada je došao Đorđević i podviknuo 'dođi ovde i sedi'. Nisam razumeo šta se desilo, delovalo mi je da preteruje. Pogledao sam ga, a posle toga me je izbacio rekavši da nisam dobrodošao. Od tog trenutka kao da više nisam postojao - rekao je Micov u intervjuu za Korijere dela Sera.

Tridesettrogodišnji Beograđanin ove sezone igra sjajno u Armaniju, u Evroligi beleži prosečno 16.9 poena po meču, a milanski klub se nalazi na petoj poziciji.

- Imam ugovor do kraja sezone, videćemo šta dolazi posle. Došao je trenutak da razmišljam i tome gde ću i kako završiti karijeru. Milano može da mi pruži ono što želim, na meni je da uradim sve da klub pre toga ispuni sve ciljeve.

Na pitanje ko je mu je bio dok je počinjao da se bavi igrom pod obručima, Micov je bez diileme odgovorio:

- Dejan Bodiroga! On je osvojio sve. Uvek sam pokušavao da ga imitiram, kad god se ukazala prava prilika za to - istakao je košarkaš Armnija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.