BOGDANOVIĆ VERUJE U ČUDA: Možda vam zvuči ludo, ali to je naša motivacija, Beli je sjajno pojačanje!
Bogdan Bogdanović, Foto: EPA/John G Mabanglo

sa bjelicom je lakše

BOGDANOVIĆ VERUJE U ČUDA: Možda vam zvuči ludo, ali to je naša motivacija, Beli je sjajno pojačanje!

Neverovatno je kako smo napredovali u odnosu na prošlu sezonu - rekao je košarkaš Sakramenta

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović veoma je srećan zbog napretka Sakramento Kingsa u odnosu na prethodnu sezonu.

- Dobra utakmica, posebno jer smo igrali sa Sparsima, prošle sezone smo izgubili sve četiri utakmice od njih pa je dobar osećaj. Oni su sad potpuno drugačiji tim, ali i dalje su dobra ekipa, dobro igraju. Sparsi su uvek Sparsi - rekao je Bogdanović.

Kingsi su prošle sezone bili jedan od najgorih timova lige, a sada su u plej-of zoni sa pozitivnim učinkom posle 14 utakmica (8-6).

- Potpuno je drugačiji pristup sezoni, prošle godine smo počeli 1-8, 1-9, sada smo na 8-6. Pokušaćemo da izborimo plej-of, znam da će to nekome zvučati ludo, ali to je naša motivacija. Mnogo je dobar osećaj, vidite po mojim emocijama. Zabavno je igrati sa ovim momcima, sjajno je videti kako su napredovali u odnosu na prošlu sezonu, posebno (Dieron) Foks, Badi (Hild) i Vili (Koli-Stajn), dobili smo i sjajna pojačanja u Belom (Nemanja Bjelica) i (Marvinu) Begliju. Neverovatno je kako smo napredovali u odnosu na prošlu sezonu. Sećam se da nismo znali neke akcije, gde je kome pozicija, pričam generalno o svima, a sada znamo sve bolje i bolje.

Sakramento je prošle sezone bio jedan od najgorih timova lige, a sada su u plej-of zoni sa pozitivnim učinkom posle 14 utakmica (8-6).

- Mogu malo da odmorim, a posebno je bitno i za momke jer mnogo trče i u jakom su ritmu. Dobro je malo odmoriti telo i bolje spremiti utakmice taktički - zaključio je srpski košarkaš.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.