KOŠ JEDNU OSOBU ČINI SREĆNOM, ASISTENCIJA USREĆUJE DVE: Jokić forsira timski rad i nada se famoznom plej-ofu!
Nikola Jokić je odigrao odličan meč protiv Jute, Foto: Reuters

nba liga

KOŠ JEDNU OSOBU ČINI SREĆNOM, ASISTENCIJA USREĆUJE DVE: Jokić forsira timski rad i nada se famoznom plej-ofu!

Denver je u devetom meču ostvario osmu pobedu, pošto je savladao Jutu sa 103:8

Objavljeno:

Košarkaš Denvera Nikola Jokić ističe da su on i njegovi saigrači sa dodatnim motivom počeli novu sezonu, pošto im je prethodne plej-of izmakao za jednu pobedu.

Denver je u devetom meču ostvario osmu pobedu, pošto je savladao Jutu sa 103:88.

Ekipa trenera Majka Melouna je gubila u završinici treće četvrtine sa 73:61, a od rezultata 77:71 je napravile seriju od 18:0 čime je prelomila meč.

- Juta je igrala stvarno dobro u tom periodu. Svi igrači su im bili raspoloženi. Ipak, mi smo odradili dobar posao u odbrani. Svi se trudimo. Znamo šta treba da radimo i držimo se toga. Toliko je jednostavno - rekao je Jokić

Srpski centar je meč završio sa 7 poena (3/9 za dva, 0/3 za tri, 1/2 slobodna bacanja), uz 10 skokova, čak 16 asistencija.

- Dok ne počnem da pogađam, dodavaću loptu. Ako će to da nam donese rezultat, radiću to. Jedino je pobeda važna. Koš čini jednu osobu srećnom, asistencija usrećuje dve. To je to.

Nikola Jokić
Nikola Jokić foto: AP

Na pitanje da li je to što je Nagetsima plej-of izmakao za jednu pobedu prošle sezone uticalo na motivaciju tima, Jokić je odgovorio:

- Na mene lično nije. Ali mi se čini da na ostale jeste. Zaslužili smo da se nađemo tamo. Bili smo bolji od nekih timova koji su igrali završnicu. Svi su se vratili spremni i postali su bolji tokom leta. Zato imamo dobar start.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.