Ana Dabović: Osećam se fenomenalno! Možda odigram negde neki fajnal-for ili plej-of!

Reprezentacija joj dovoljna

Ana Dabović: Osećam se fenomenalno! Možda odigram negde neki fajnal-for ili plej-of!

Srpska reprezentativka otkrila je da joj prija trenutna pauza u karijeri i da će se do odlaska u SAD u aprilu spremati individualno
Objavljeno:

Košarkaška reprezentativka Srbije Ana Dabović rekla je da je želela da se odmori posle naporne prošle sezone i da zato nije prešla u neki klub nakon raskida saradnje sa turskim klubom Jakin Dogu Universiteši. - Sporazumno smo raskinuli ugovor. Imala sam ponude, ali nisam htela nigde da idem, jer sam htela da se odmorim i da se spremam. Trenutno sam u Novom Sadu, radim sa tatom (trener Milan Dabović) i na DIF-u. Tako će biti do okupljanja reprezentacije. Sa nacionalnim timom ću odigrati dve utakmice, a posle toga ću polako da vidim - rekla je Dabovićeva.

MVP Evropskog prvenstva prošle godine i članica najbolje petorke rukija u WNBA kazala je da joj je načelni plan da ode u SAD, gde igra za Los Anđeles Sparks, ali da je i to podložno promeni. - Nastaviću da se spremam za SAD, gde putujem krajem aprila. Ako mi se neka ponuda bude baš svidela, onda ću da odem. Imala sam prilika, ali sam u dogovoru sa menadžerom odlučila da se odmorim i spremim. Prvo sam se odmorila, sada se spremam. Moguće je i da odem pre toga negde, da odigram možda neki fajnal-for ili plej-of - rekla je Ana Dabović.
Saša Pavlić Koky
Jedna od najboljih igračica Srbije ocenila je da pauza od kraja januara do kraja aprila, uz reprezentativnu akciju, nije predugačka za nju. - Ne mislim da je pauza predugačka. Sada imam reprezentaciju do kraja februara, a u aprilu idem u SAD. Sve vreme se spremam i mislim da mi je to potrebnije da sam bilo gde drugo, jer sam prošle godina imala samo dva dana pauze - objasnila je Ana Dabović. Na pitanje kako se oseća fizički i mentalno, samo je kratko uz osmeh rekla: "Fenomenalno!" (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.