MINHENSKA DRAMA PRIPALA RADONJI: Budućnost i dalje bez pobede, sjajni De Kolo odlučio derbi Evrolige!
Dejan Radonjić je upisao pobedu u Evroligi, Foto: Dado Đilas

evroliga 2. kolo

MINHENSKA DRAMA PRIPALA RADONJI: Budućnost i dalje bez pobede, sjajni De Kolo odlučio derbi Evrolige!

Podgoričani bili na pragu velike pobede

Objavljeno:

Košarkaši Budućnosti nisu uspeli da sačuvaju prednost i naprave brejk u drugom kolu Evrolige pošto su izgubili od Darušafake u Istanbulu rezultatom 71:63.

Podgoričani su bili na pragu iznenađenja, ali je kraj utakmice bolje odigrao domaćin i tako došao do premijernog trijumfa u sezoni, a trećeg uzastopnog u duelima protiv prvaka ABA lige.

Tim Aleksandra Džikića je odlično igrao tokom uvodne deonice. Podgoričane je služio šut za tri poena, pa je posle deset minuta igre bilo 25:14 u korist Budućnosti.

Međutim, ta prednost pala je u vodu već u narednom kvartalu. Darušafaka se razigrala i serijom 19:0 napravila veliki preokret.

Letonski reprezentativac je bio centralna figura meča sa 15 poena. Kod Budućnosti, Nemanja Gordić i Erl Klark ubacili su po 11, Ivanović se zaustavio na 10.

U derbiju drugog kola CSKA je savladao Makabi u Tel Avivu rezultatom 86:83, a najzaslužniji za trijumf Armejaca je bio nezaustavljivi Nadno De Kolo, koji je postigao 27 poena.

U veoma zanimljivom duelu minhenski Bajern je savladao Panatinaikos rezultatom 80:79.Izabranici Dejana Radonjića su do prve ovosezonske pobede u Evroligi došli posle prave drame. Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Nihad Đedović sa 19. Srbi su imali solidno veče - Lučić je postigao 11 poena, dok je Stefan Jović imao 4 poena, 4 skoka i pet asistencija. U taboru Panatinaikosa najviše se istakao Kit Legford sa 18 poena.

Додајте уживо табеле на ваш веб сајт!
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.