SAD TI NIJE FALILA HOKLICA DA UZMEŠ IZJAVU: Bobi spasio novinarku od lopte u glavu, pa ga saigrači zaskočili!
Boban Marjanović spasio je novinarku od lopte, Foto: Printscreen/Twitter/@LAClippers

Sve to usred izjave za televiziju

SAD TI NIJE FALILA HOKLICA DA UZMEŠ IZJAVU: Bobi spasio novinarku od lopte u glavu, pa ga saigrači zaskočili!

Zanimljvo je bilo i po okončanu meča u "Stejpls centru"

Objavljeno:

Zna se ko su zaduženi za šou u timu Klipersa, čuveni duo - Tobi i Bobi. Tako je bilo i posle meča predsezone protiv Denvera na kome je blistao srpski as.

Marjanović se istakao sa 14 poena i 12 skokova za 15 minuta, a onda po završetku utakmice kada je davao izjavu za televiziju moralo je da padne malo humora.

Najpre je spasio novinarku da je ne pogodi lopta, dok mu je postavljala pitanje, a onda su na njegova leđa skočili Tobajas Heris i Montrez Herel, da bi ga na kraju pustili da kaže nešto za TV.

- Mislim da svi žele da igraju odbranu, jer smo mlad tim i na nama je da igramo odbranu svake večeri i radimo naporno. Želimo da drugi timovi kažu "Protiv ovih momaka je teško igrati". To je ono što želimo da postignemo i kada izlazimo na teren i za vreme utakmice. Svi ćemo davato 100% na terenu, niko se neće šetati i igraćemo dobru košarku - rekao je Marjanović.

Inače, novinarku Džejmi Mađio je zbog intervjua "zezala" koleginica El Jang na Tviteru prozvavši je da joj sad nije bila potrebna hoklica da bi uzela izjavu od Marjanovića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.