DOLAZI NAM NAJTEŽI PROTIVNIK: Džikić oprezan pred derbi kola i očekuje punu Moraču!
Foto: Beta

aba liga, 2. kolo

DOLAZI NAM NAJTEŽI PROTIVNIK: Džikić oprezan pred derbi kola i očekuje punu Moraču!

Budućnost će u nedelju od 19.00 dočekati Zvezdu u drugom kolu ABA lige

Objavljeno:

Тrener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je danas da je Crvena zvezda jedan od najtežih protivnika u ABA ligi.

- Jedan od najtežih protivnika dolazi u Moraču, tim koji je sastavljen da se bori za sam vrh. Dovedeni su veoma iskusni igrači, promenjen stručni štab, zadržani poželjni domaći igrači. Na Super kupu su nas pobedili, igrali dosta tečno i sa dobrom preciznošću u šutu. Mi smo naporno radili po povratku u Podgoricu, pojačali smo sastav kako bi uspešnije parirali njihovoj visokoj liniji - rekao je Džikić u najavi utakmice.

Aleksandar Džikić očekuje dobar meč u Morači
Aleksandar Džikić očekuje dobar meč u Morači foto: Beta

Budućnost će u nedelju od 19.00 dočekati Zvezdu u drugom kolu ABA lige. - Biće promena u formaciji u odnosu na naš prošli meč, to bi trebalo da oteža sprovodjenje nekih od njihovih defanzivnih ideja koje su pokazali. Biće potrebno kontrolisati agresivan skok u napadu i individualne akcije njihovih koš igrača. Znamo da će dvorana biti puna i da ćemo imati bezuslovnu podršku. Očekujemo da svi prvotimci budu spremni za utakmicu u nedelju - istakao je Džikić

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.