SAMO JOKIĆ IGRAO NOĆAS: A kako je igrao, bolje da nije ni izlazio na parket!
Foto: AP

Vrlo loša igra

SAMO JOKIĆ IGRAO NOĆAS: A kako je igrao, bolje da nije ni izlazio na parket!

Igor Kokoškov je upisao novi poraz sa Finiksom u predsezoni

Objavljeno: 10:01h

Nikola Jokić se jedini od srpskih igrača našao na parketu prethodne noći u NBA predsezoni, a kako je igrao možda bi bilo bolje da je propustio ovaj duel.

Njegov Denver je pobedio Pert Vajldketse iz Australije 96:88, ali srpski košarkaš je pružio svoju najgoru partiju u poslednjih godinu dana.

Svega tri postignuta poena, uz šut 1/4 za dva i 0/1 za tri poena, 9 skokova, 3 asistencije i isto toliko izgubljenih lopti su jedno od njegovih najslabijih izdanja.

Iako je ovo bio prijateljski susret koji se igra u sklopu priprema za početak nove NBA sezone, sve je vrvelo od tenzije i nervoze, o čemu svedoči i da je Pol Milsap zaradio isključenje.

Monte Moris je bio najefikasniji kod Nagetsa sa 15 poena, Bizli je dao 14, a Heris 13, dok je na drugoj strani bivši igrač Efesa, Brajs Koton postigao čak 33.

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica su propustili novi meč Sakramenta u predsezoni, ovog puta protiv Golden Stejta.

Šampioni NBA lige su ubedljivo pobedili 122:94, a predvodio ih je Klej Tompson sa 30 poena, dok je za Kingse 17 dao Heri Džajls.

Igor Kokoškov, prvi neamerikanac na klupi nekog NBA tima, zabeležio je noi poraz sa Finiksom. Portland je slavio nad timom iz Arizone 115:93.

Najbolji u Portlandu bio je Jusuf Nurkić sa 16 poena, dok je Džejk Lajman dodao 13. U poraženom timu istakli su se Diandre Ejton koji je imao dabl-dabl učinak od 19 poena i 14 skokova, i Ajzea Kinan sa 11.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.