KAKO SU TOLIKO DOBRI?! Hrvatski trener objašnjavao zašto Srbi kidaju u košarci, a onda je voditelj sve to opisao jednom rečju!
Foto: Printsrenn/Youtube

i voditelj oduševljen orlovima

KAKO SU TOLIKO DOBRI?! Hrvatski trener objašnjavao zašto Srbi kidaju u košarci, a onda je voditelj sve to opisao jednom rečju!

- U Srbiji je košarka sport broj jedan - istakao je selektor reprezentacije Slovačke

Objavljeno:

Selektor reprezentacije Slovačke Ivan Rudež gostujući u hrvatskom podkastu "Inkubator" dotakao se teme košarkaške reprezentacije Srbije i objasnio tajnu uspeha "Orlova".

Hrvatski košarkaški stručnjak ističe kontinuitet u radu i veliki fanatizam za košarkom kao ključne stavke uspeha srpske reprezentacije.

- Imali su kontinuirani uspeh krajem 90-tih kada im je skinuta zabrana, oni su bili evropski i svetski prvaci. Imali su i oni crni period početkom 2000-tih, ali je došao Duda Ivković i postavio sistem na noge, stasala je generacija koja odgajana kroz sve medalje u mlađim kategorijam, to je generacija 86, 87, 88. koja je bila predvođena sa Milošem Teodesićem. Kontinuitet u radu, fanatizam u svim klubovima imaju sve to - rekao je Rudež u podkastu "Inkubator".

Na njegove reči nadovezao se voditelj emisije Marko Petrak sa rečima:

- Ubijaju - rekao je Petrak aludirajući na izvanredne uspehe srpske košarkaške reprezentacije ostvarene u prošlosti.

BONUS VIDEO:

(Espreo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.