Svi su pričali i nadali se, ali on je samo rekao: Nema ništa od toga, gotov sam, to je to!
Foto: EPA/Paul Buck

Zna kad je dosta

Svi su pričali i nadali se, ali on je samo rekao: Nema ništa od toga, gotov sam, to je to!

Tokom leta se niotkuda pojavila glasina o njegovom povratku.

Objavljeno: 17:51h

Jedan od najboljih ofanzivnih igrača u istoriji košarke, Kobi Brajant koji je u četvrtak napunio 40 godina. oprostio se od profesionalnog bavljejna ovim sportom na kraju sezone 2015/16, nakon 20 sezona provedenih u Los Anđeles Lejkersima.

A onda se tokom leta niotkuda pojavila glasina o njegovom povratku.

Sve je počelo kada je Šekil Onil tokom redovnog programa na TNT televiziji rekao da će se njegov bivši saigrač vratiti u Lejkerse, kako bi sa Lebronom Džejmsom osvojio još jednu titulu i izjednačio se sa Majklom Džordanom po broju osvojenog prstenja.

- Šanse da se vratim su otprilike nula odsto. Nema ništa od toga. Gotov sam, to je to - kroz smeh je prokomentarisao Kobi,.

Takođe je napomenuo da je odmah po okončanju karijere preusmerio fokus na druge aktivnosti. - Nažalost, nama sportistima se nameće mišljenje da možemo da budemo samo to. Kada sam se povukao, svi su govorili 'on je preveliki takmičar, neće znati šta će sa sobom, moraće da se vrati'. To što neki ljudi misle da sam jednodimenzionalna osoba koja zna samo da dribla, šutira i igra košarku, prihvatio sam kao izazov. Nikada se neću vratiti na teren. Nikada - bio je više nego jasan Kobi!

BONUS VIDEO: Bakljada posle utakmice

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.