Radonjić spušta loptu: Još nije trenutak da pričamo o Top 8!

Pohvalio je i izvanredan ambijent

Radonjić spušta loptu: Još nije trenutak da pričamo o Top 8!

Trener crveno-belih je posle pobede nad Lokomotivom izjavio da je njegov tim od početka igrao koncentrisano i sa visokom dozom odgovornosti
Objavljeno: 00:27h

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veliku pobedu protiv izuzetno jake ekipe Lokomotive u Top 16 fazi Evrolige i tako načinili krupan korak ka borbi za mesto u četvrtfinalu najjačeg evropskog takmičenja. Uprkos sjajnom trijumfu protiv jedne od najjačih evropskih ekipa, koja je do sada izgubila samo 3 meča u Evroligi, trener crveno-belih Dejan Radonjić smatra da je još rano govoriti o plasmanu u Top 8, a pohvalio je navijače za izvanredan ambijent.

- Ambijent je bio sjajan, već se to na zagrevanju videlo. Velika pobeda za nas protiv protivnika koji ove sezone igra odlično i samo tri poraza do večeras. Bilo je potrebno da igramo jako dobru odbranu, a od starta smo napravili pritisak, a i u napadu smo bili na visokom nivou - rekao je Radonjić. Mnoge jake ekipe su pove sezone padale u paklu Pionira počev od Reala, preko Himkija, pa sve do Lokomotive.
- Ove sezone smo odigrali dosta velikih utakmica i zabeležili velike pobede, šta reći protiv Reala i Himkija... Odigrali smo ovaj meč sa visokom odgovornošću, kocentrisani i zadovoljan sam kako smo odigrali posle poraza od Partizana. - Znam da će biti analiza i prognoza i to je normalno. Siguran sam da ćemo u jednom trenutku reći da, ali sada nije trenutak. Dešavaju se iznenađenja i još je rano za neku matematiku - izjavio je Radonjić. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.