Zvezda je za Lokomotivu TGV: Nova pobeda crveno-belih za sve bliži TOP 8! (VIDEO)

TOP 16 FAZA EVROLIGE, 5. KOLO

Zvezda je za Lokomotivu TGV: Nova pobeda crveno-belih za sve bliži TOP 8! (VIDEO)

Crveno-beli su upisali treću vezanu pobedu u drugoj fazi najelitnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi, pošto su kao domaćini savladali Lokomotivu iz Kubanja sa 80:66
Objavljeno: 22:10h
Još jedna velika pobeda i nastavak trijumfalnog niza Crvene zvezde u TOP 16 fazi Evrolige! Dejana Radonjića
Pionir Lokomotivu iz Kubanja
Čirlidersice ponovo zapalile Pionir uz trubače i Vidovdan! (VIDEO) To je crveno-belima treći uzastopni uspeh, posle Panatinaikosa i Unikahe, čime su ušli u prve četiri ekipe na tabeli grupe E i sada su na trećoj poziciji. Šta je to Kinzi uradio što je oduševilo sve u Pioniru? (VIDEO)
Kao i uvek, naravno! Himna Evrolige se nije čula od grmljavine Delija! (VIDEO) Na startu duela Zvezda je napravila mini seriju od 5-0, čime je nagovestila do tog meča imala skor 3:1. Poruka Delija za poznatog novinara: Silovao si dete Andjuse! (VIDEO)
Tokom svih 40 minuta prednost je uglavnom bila veća od 10 poena Kvinsi Miler j najefikasniji igrač sa čak 18 ubačenih poena. Pogodak Micića iz drugog ugla: Koš u poslednjoj sekundi za eksploziju Pionira! (VIDEO)
Ponovo su navijači uživali u njegovim trojkama i bravurama Cirbesa, bili na visini zadatka. Nemački centar je tako na trijumfalan način proslavio svoj 26. rođendan,
tako što je vodio ravnopravnu borbu sa centrima glavnom dobijao duele. Gosti su se ispromašivali u šutu za tri poena, a svedoči podatak 6 ubačenih lopti iz 26 pokušaja.
Na minut do kraja bilo je "+11", a Kvinsi Miler je četvrtom trojkom samo "začinio" veliki trijumf. Ovo je bila treća pobeda zaredom Zvezdinih košarkaša, a u narednom kolu pokušaće da nastave niz i naprave iznenađenje na gostovanju Darušafaki.
Sva dešavanja pre, za vreme i posle utakmice, mogli ste da pratite uživo uz Espreso.co.rs! KRAJ UTAKMICE! CRVENA ZVEZDA JE UPISALA JOŠ JEDAN TRIJUMF U TOP 16 FAZI EVROLIGE! Nešto više od minuta do kraja meča, i ovo je već sada sigurna nova pobeda Zvezdinih košarkaša. 73:60 - Ne ide šut goste, dok Zvezda preko Cirbesa gleda da sada uspeva. 71:58 šest minuta do kraja meča, crveno-beli imaju prednost koju mirno priveli susret kraju.
69:56 - Gudurić je postigao prve poene za Zvezdu u poslednjoj deonici 13. poenom na meču. 6479 GLEDALACA JE PRISUTNO U HALI PIONIR VEČERAS KRAJ TREĆE ČETVRTINE! U POSLEDNJIH 10 MINUTA ZVEZDA ULAZI SA "+13" 67:54 - Preokrenula je situaciju Zvezda na terenu, naterala goste na teške grešaka u napadu.
Espreso.co.rs
58:49 - Lokomotiva je boljom igrom spustila veliku prednost i donekle primoran da zatraži tajm-aut. 57:44 - Sporna odluka na nešto više od 6 minuta do kraja, sudija je očiglednu loptu razljutilo crveno-bele, a Kinzi je na to odogovorio 15. poenom.
Espreso.co.rs
55:44 - Uzvratila je Lokomotiva preko Dilejnija i Rendolfa nervoze 55:39 - Crveno-beli su otvorili drugo poluvreme serijom od 5:0 poenima. Dangubić je u poslednjoj sekundi napada ubacio trojku sa preko 7 metara. KRAJ DRUGE ČETVRTINE, ZVEZDA NA VELIKI ODMOR ODLAZI SA "+13"
Printscreen/Sportklub
50:37 - Gudurić je bio fauliran pri šutu za tri poena, i realizovao je sve sa linije dok napad Lokomotive nikako ne ide, što je vrlo dobro Kinzi ubacio svoj deveti poen na dva i po minuta do kraja. Micić je pogodio koš za dva poena u poslednjoj sekundi meča.
Espreso.co.rs
37:27 - Mnogo manji broj poena i nema lakih poena kao što je to bio slučaj tako lako doći do povoljnog rezultata. 33:25 - Prazan hod viđen je na startu druge deonice, a Zvezdinim 10 minuta. KRAJ PRVE ČETVRTINE, ZVEZDA JU JE DOBILA SA 33:21! Dilejni je dobio tehničku grešku zbog prigovora posle faula nad Gudurićem Miler je uspeo da pogodi trojku, posle čega je bravurom podigao na "+12".
Espreso.co.rs
25:19 - Cirbes je dominirao do pred kraj prve deonice, a onda je tu ulogu Štimac Dilejni zatraži tajm-aut. 19:9 - Malo je Lokomotiva smanjila jak tempo crveno-belih, ali se i dalje oseća "grč" Radonjić želi. 13:5 - Kvinsi Miler je bio centralna ličnost u prvoj polovini
10:2 - Za nešto više od jednog minuta preko Kinzija i Cirbesa Zvezda Miler je "raspalio" trojku i podigao publiku na noge. 20:00 - Počeo je još jedan spektakl u Beogradu!
19:50 - Još samo nekoliko minuta do početka
Printscreen/Sportklub
19:40 - Tribine se polako ali sigurno pune.
Espreso.co.rs
19:30 - U "hramu košarke" prisutni su i gostujući navijači, dok se košarkaši 19:20 - "Pionir" je bio krcat pre šest dana kada je gostovala Unikaha
19:00 - Prisetimo se dosadašnjih duela Zvezde i Lokomotive

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.