Đilas zadovoljan žrebom: Realno je da u Riju imamo i žensku i mušku selekciju!

NE TREBA NIKOGA POTCENITI

Đilas zadovoljan žrebom: Realno je da u Riju imamo i žensku i mušku selekciju!

Sve zemlje učesnice su ozbiljni timovi i nikoga ne smemo unapred da otpišemo. Realno je da se u finalu sastanemo sa Češkom ili Portorikom - istakao je predsednik KSS
Objavljeno:
Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u Grupi A u Beogradu sa selekcijama Angole i Portorika Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.
Srbija imala sreće na žrebu: Orlovima su vrata Rio de Žaneira širom otvorena! Predsednik košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas rekao je
ali da izabranici Aleksandra Đorđevića ne nijednu selekciju u kvalifikacijama. Đilas: FIBA nam nudi dva mesta u njenoj Evroligi, ali nećemo da ugrozimo Zvezdu! (FOTO)
Verujem da je Srbija najbolja ekipa od svih 18 timova u kvalifikacijama i da nije bilo toliko važno ko će nam biti protivnik. Ipak, sve zemlje učesnice su ozbiljni timovi i nikoga ne smemo unapred da otpišemo. Realno je da se u finalu sastanemo sa Češkom ili Portorikom i da budemo jedna od pet ili šest zemalja koje će na Olimpijskim igrama u Riju imati i mušku i žensku ekipu - rekao je Đilas posle žreba u Ženevi.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.