ON SE NE DROGIRA, ALI ONI SU BOGAMI SUMNJIVI! NBA pozvao Novickog na antidoping testiranje, a njegova reakcija na to će vas oduševiti! (FOTO)
Foto: Fonetap

da li su realni?

ON SE NE DROGIRA, ALI ONI SU BOGAMI SUMNJIVI! NBA pozvao Novickog na antidoping testiranje, a njegova reakcija na to će vas oduševiti! (FOTO)

Podsetimo, Novicki je nedavno produžio ugovor sa Dalasom što će mu biti 21. sezona u istom klubu, što je novi rekord NBA lige

Objavljeno: 20:03h

Može li iko da zamisli Dirka Novickog kako koristi supstance za poboljšanje performansi?! Da jedan takav igrač ubrizgava u sebe kojekakve koktele ne bi li bio bolji.

I svako ko iole poznaje igru čuvenog "Švabe" zna da njemu ne trebaju takve stvari, jer je čovek živa hodajuća finesa kada je košarka u pitanju.

E pa baš to što je najmanje očekivao, snašlo ledendarnog "Diglera" u pauzi NBA sezone.

On je iznedana pozvan na antidoping test od strane NBA lige, a poziv je iznenadio ali i nasmejao iskusnog Nemca , pa je sa svojim fanovima podelio svoje iskustvo, posle kojeg su i oni sami sigurno drznuli u smeh zajedno sa Dirkom.

- Upravo sam imao testiranje van sezone na nedozvoljene supstance. Rekao sam kontroloru: "Da li si video kako sam se kretao prošle sezone"? Da koristim nešto, morao bih da promenim sadašnji proizvod - napisao je možda nabolja "četvorka" ikada i tako nasmejao mnogobrojne obožavaoce.

Podsetimo, Novicki je nedavno produžio ugovor sa Dalasom što će mu biti 21. sezona u istom klubu čime je nadmašio prethodni rekord Kobija Brajanta, koji je u dresu Los Anđeles Lejkersa proveo godinu dana manje.

BONUS VIDEO: AUUU! NEĆETE VEROVATI SOPSTVENIM OČIMA! Ovo je najluđi koš koji ste ikada videli!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.