Sećate li se važnijeg večitog derbija: Partizan se bori za opstanak, a Zvezdi neophodna pobeda!

ABA liga 21. kolo

Sećate li se važnijeg večitog derbija: Partizan se bori za opstanak, a Zvezdi neophodna pobeda!

Obema ekipama je pobeda u meču 21. kola ABA lige preko potrebna i to iz različitih razloga
Objavljeno:

Večiti derbi u ligaškom delu ABA lige igra se u ponedeljak od 21 čas, a čini se da odavno nije bio važniji susret dva rivala kao što je to predstojeći. I Partizanu i Crvenoj zvezdi je neophodna pobeda. Džikić pred večiti derbi: Svi smo svedoci da njihova igra funkcioniše na evroligaškom nivou! (FOTO) Crno-beli su domaćini i imaće podršku svojih navijača koja im je sigurno neophodna u sudaru sa kvalitetnijim rivalom protiv koga im je preko potreban trijumf, jer se bore za opstanak u regionalnom takmičenju i nalaze se u nezavidnoj situaciji.

Saša Pavlić Koky
- To će biti sudar dva načina košarkaške igre. Oni igraju Top 16, izvanredna su atletska ekipa, spolja su čvrsti i veliki. Moramo da radimo više da bismo bili uspešni. Da se više krećemo, da ne prestajemo da radimo. Ne možemo da se povučemo u sebe i da se branimo od njihove odbrane. Svi smo svedoci da njihova igra funkcioniše na evroligaškom nivou izjavio je Aleksandar Džikić pre meča. Radonjić u problemu pred derbi: Ne znam sa kojim igračima ćemo igrati! Sa druge strane, i Zvezdi je potrebna pobeda u ovom meču, jer joj se ukazala šansa za preuzimanje drugog mesta na tabeli od Cedevite i samim time prednost domaćeg terena u polufinalu plej-ofa.
Dado Đilas
Dejan Radonjić je na konferenciji dan pre utakmice rekao da veliki broj njegovoh igrača ima problema sa sitnim povredama i da ne zna sa kojim timom će raspolagati, ali da veruje u trijumf koji je neophodan njegovom timu.
Printscreen/aba-liga.com
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.