Radonjić u problemu pred derbi: Ne znam sa kojim igračima ćemo igrati!

Ipak se nada pobedi

Radonjić u problemu pred derbi: Ne znam sa kojim igračima ćemo igrati!

Trener crveno-belih se na konferenciji dan uoči meča protiv Partizana požalio da veliki broj njegovih košarkaša ima problema sa povredama
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da utakmice protiv Partizana uvek imaju poseban značaj, koji je sada dodatno povećan rezultatskom važnošću ishoda za oba tima, ali da veruje u pobedu svoje ekipe. - Utakmice između Zvezde i Partizana imaju poseban status. Osim veličine derbija i značaja igranja između Zvezde i Partizana, ova utakmica ima veliki rezultatski značaj za oba tima - rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Saša Pavlić Koky
Zvezda se bori za drugo mesto i prednost domaćeg terena u prvom kolu plej-ofa, dok se Partizan bori za opstanak u Jadranskoj ligi. - Partizan dolazi posle dve pobede i imali su vremena da se pripreme za ovu utakmicu. Mi smo imali malo vremena za pripremu. Znamo da nas čeka i atmosfera koja će biti velika pomoć Partizanu. Mi imamo problema sa sitnim povredama malo većeg broja igrača nego obično, tako da ne znamo ni tačno u kom sastavu ćemo igrati. Želimo da pobedimo i da ostanemo u broju pobeda i poraza kao Cedevita - rekao je Radonjić.
Saša Pavlić Koky
Trener Zvezde nije želeo da govori o detaljima povreda tih igrača, ali je kazao i da je zadovoljan usponom forme ekipe. - Očekujem da igramo u oba pravca dobro. Nije dovoljno da odigramo samo u jednom delu terena da bismo slavili protiv Partizana, ekipe koju mnogo poštujem - kazao je Radonjić. Utakmica Partizan - Crvena zvezda igra se u ponedeljak od 21h u hali Pionir. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.