Zbog toga što nije u startnoj petorci na Ol staru, izgubio je 24 miliona dolara! (FOTO) (VIDEO)

rastužili ga rezultati glasanja

Zbog toga što nije u startnoj petorci na Ol staru, izgubio je 24 miliona dolara! (FOTO) (VIDEO)

Jedna NBA superstar je imao klauzu u ugovoru sa svojom ekipom da će dobiti bonus od 24 miliona dolara ukoliko započne Ol-star utakmicu
Objavljeno:

Poznate su startne petorke za predstojeći Ol star koji će biti održan 14. februara u Torontu, a neverovatno je da među 10 igrača koji će započeti utakmicu neće biti ni jednog igrača koji igra na poziciji pet Za Istok će nastupiti - Kajl Lauri (Toronto), Dvejn Vejd (Majami), Karmelo Entoni (Njujork), Pol Džordž (Indijana) i Lebron Džejms (Klivlend), dok sastav Zapada glasi - Kobi Brajant (LA Lejkers), Stef Kari (Golden Stejt), Rasel Vestbruk (Oklahoma), Kavaj Lenard (San Antonio) i Kevin Durent (Oklahoma).

Košarkaš koji je sigurno najviše razočaran, jer neće startovati ovu utakmicu jeste centar Nju Orleans Pelikansa, Entoni Dejvis, a razlog nije sportski. Naime, fenomenalni košarkaš je imao klauzu u ugovoru sa svojom ekipom da će dobiti bonus od 24 miliona dolara ukoliko započne Ol star utakmicu. Ipak, tu sumu nažalost neće inkasirati, a na sve ovo nije imao komentar.

Zanima me samo ono što se događa u ovoj svlačionici -

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.