REŠILI SU JOKARU, A SADA JE NA REDU LEBRON! Denver Nagetsi odlučni u nameri da upare Džokera sa Kraljem! (VIDEO)
Foto: Reuters

Bilo bi stvarno lepo

REŠILI SU JOKARU, A SADA JE NA REDU LEBRON! Denver Nagetsi odlučni u nameri da upare Džokera sa Kraljem! (VIDEO)

Samo zamislitie plejmejkerski duo koji čine Jokić i Lebron, i kako bi tek tada izgledao napad Nagetsa, koji je već prošle godine bio šesti po ofanzivnom rejtingu u ligi

Objavljeno: 22:13h

Svi ljubitelji košarke i NBA lige nestrpljivo isčekuju četvrti jul, ali ne zbog dana američke državnosti, već zbog toga što će najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms, objaviti gde će nastaviti svoju karijeru, sa kojom ekipom će potpisati ugovor i na koliko!

A Denver ne odustaje od namere da baš oni budu ekipa i grad u kojem će "kralj" nastaviti svoju uspešnu karijeru, pa trenutno pokušavaju da dogovore sastanak sa Lebronom u nadi da će ga privoleti da dođe baš kod njih.

Oni su već uveliko u kontaktu sa njegovim agentom Ričem Polom, pokušavajući da ga ubede da je baš Denver pravo mesto za njegovog klijenta.

A Nagetsi bogami imaju finu siuaciju koja bi mogla da se svidi Džejmsu.

Nakon što je potencijalni saborac u L.A. Pol Džordž ipak ostao u Oklahomi, šanse za prelazak Lebrona u njihove redove se sveo na to, hoće li Lejkersi uspeti da pronađu pravi jezik sa Sparsima po pitanju trejda, koji bi u njihove redove doveo Kavaia Lenarda.

Samim tim kako su šanse opale za Lejkerse, tako su logično skočile u korist drugih zainteresovanih timova za usluge najboljeg igrača današnjice.

Naravno Denver je u nedelju bio izuzetno okupiran potpisivanjem ugovora sa Nikolom Jokićem, kojim su "vezali" srpskog internacionalca ugovorom od 148 miliona $ u periodu od pet godina.

Uz to su u ekipu vratili i Vila Bartona, kojem su za četiri godine dali 53 miliona zelenih novčanica.

Ali, Denver je ovim potezom ostavio nedovoljno novca u svom godišnjem budžetu za ugovor koji bi privukao Lebrona.

Na svu "sreću" Nagetsi poseduju nekoliko jačih ugovora u poslednjoj godini, koje bi mogli da trejduju u ekipe koje "tenkuju" i žele da oslobode prostor u budžetu za leto 2019. kada će u ponudi opet biti veliki broj zanimljivih slobodnih agenata.

Jedan od aduta u pregovorima je naravno i Nikola Jokić, koji je ubedljivo najbolji paser među centrimau ligi.

Samo zamislitie "plejmejkerski" duo koji čine Jokić i Lebron, i kako bi tek tada izgledao napad Nagetsa, koji je već prošle godine bio šesti po ofanzivnom rejtingu u ligi, tik iza Lebronovog Klivlenda sa samo jednim poenom zaostatka.

Plus ako svemu tome dodate i potencijal plejmejkera Nagetsa, Džamala Marija i ekipu popunjenu dobrim šuterima za tri poena (Heris, Milsap, Lajls, Barton, Porter (?), Hernangomez), dobiate savršenu sredinu za lebrona koji izuzetno voli ovakvu postavku u ekipi.

Ostaje nam još dva dana do lebronove odluke,a kako stvaris toje za sada najveće šanse u ovom trenutku ima Filadelfija, pa Lejkersi i onda grupa timova koju čine Klivlend, Hjuston i Denver.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO IZ RUSIJE: Ona je prva zvezda Mundijala! Kurir pored PORNO DIVE koja je zaludela svet (18+, KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.