SPENS ĆE BITI PUN! Već su raprodate sve ulaznice za meč Srbija-Nemačka! (FOTO)
Foto: Starsport©

Za prvo mesto u grui!

SPENS ĆE BITI PUN! Već su raprodate sve ulaznice za meč Srbija-Nemačka! (FOTO)

Rival će nam biti prvoplasirani tim grupe G, reprezentacija Nemačke, koja je jedina koja nas savladala od početka tekućih kvalifikacija

Objavljeno: 16:18h

Posle ubedljive pobede u Gruziji (87:50), reprezentaciju Srbije u ponedeljak od 20 časova u novosadskom SPENS-u očekuje meč poslednjeg kola prve faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Rival će nam biti prvoplasirani tim grupe G, reprezentacija Nemačke, koja je jedina koja nas savladala od početka tekućih kvalifikacija (79:74), pa će ''Orlovi'' morati da jure ubedljiviju pobedu kako bi preuzeli čeonu poziciju u grupi i uz još bolju startnu poziciju dočekali sledeću fazu kvalifikacija za Mundobasket 2019.

Ali kako stvari trenutno, nećemo morati da brinemo previše uoči ovog duela, jer će naš nacionalni tim imati veliku podršku sa tribina. Naime, Košarkaški savez Srbije danas je potvrdio da su sve ulaznice za ovaj meč već rasprodate!

''Prodate su sve ulaznice za meč Srbija - Nemačka! Dakle, velika dvorana SPENS biće u ponedeljak u 20 sati prepuna navijača Srbije koji će, nadamo se, nositi naš nacionalni tim do pobede protiv odličnih Nemaca i prvog mesta u grupi kvalifikacija za SP 2019. u Kini'', poručuju iz KSS.

BONUS VIDEO: ESPRESO ANKETA: Za koga će Srbi navijati na Mundijalu posle ispadanja srpske reprezentacije?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.