NIKO GA NE VOLI: Legenda NBA lige pozdravila Barklija kiselim osmehom i srednjim prstom tokom ceremonije! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

BEZ starca nema udarca

NIKO GA NE VOLI: Legenda NBA lige pozdravila Barklija kiselim osmehom i srednjim prstom tokom ceremonije! (FOTO) (VIDEO)

Iako mu je 84 godine idalje se ponaša kao "gangster"

Objavljeno: 22:03h

Na sinoć održanim godišnjim NBA nagradama nismo imali prilike da vidimo nijedno iznenađeali smo zato imali prilike da vidimo jako zanimljivu situaciju koja se odvila u toku programa, kada je glavni lajavac lige Čarls Barkli, spomenuo čoveka sa najviše prstenja ikada, Bila Rasela.

Naime, dok je Barkli stajao na bini sa čjuvenim Karimom Abdulom Džabarom i pričao o prisutnim NBA legendama i njihovom uticaju i tragu koji su ostavili u na njega i u ligi, dotakao se čoveka koji u takvom razgovoru jednostavno ne može biti preskočen.

Međutim kada je izgovorio njegovo ime i pogledao u njegovom pravcu uz reči "Hvala", imao je i šta da vidi.

Čovek koji ne može da stavi svo prstenje koje je osvojio, na sve prste obe ruke mu je uz lagani osmeh bacio srednji prst u vazduh gledajući ga direkno u oči.

Barkli se po običaju napravio lud na reakciju osamdesetčetvorogodišnjeg Rasela i nastavio sa programom, ali se na videu tačno vidi, da kada mu je uputio reči hvale, uputio krajnje provokativan pogled i izraz lica.

Barklijev pogled upućen Raselu
Barklijev pogled upućen Raselufoto: Printscreen/Youtube

Šta stoji iza ovoga znaju samo njih dvojica, ali kako stvari stoje nešto tu postoji samo je pitanje šta.

BONUS VIDEO: LEPA BRAZILKA POTCENJUJE ORLOVE: Evo šta novinarka Danijela kaže pred meč sa Srbijom (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.