SRBIJA JE U FINALU SVETSKOG PRVENSTVA! Poljaci su imali +7, Majstorović pogodio najbolju trojku za pobedu u istoriji basketa (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

MAJSTORI!

SRBIJA JE U FINALU SVETSKOG PRVENSTVA! Poljaci su imali +7, Majstorović pogodio najbolju trojku za pobedu u istoriji basketa (VIDEO)

Poljaci predvođeni Amerikancem Hiksom umalo da sruše vladajućeg šampiona sveta, ali...

Objavljeno: 12:37h

Neverovatna utakmica u polufinalu Svetskog prvenstva u basketu 3 na 3.

Srbija se plasirala u finale pobedom od 21:19 nad veoma nezgodnom Poljskom trojkom Dejana Majstorovića u poslednjoj sekundi napada - preko ruke od tablu. Bio je to potez kakav ovaj sport još nije doživeo, a tako nešto mogu da izrežiraju samo Srbi.

Poljaci su imali i +7 predvođeni neverovatnim Amerikancem Hiksom, ali su naši uspeli da dođu do izjednačenja 13:13 i onda u rezultatskoj klackalici uđu u završnicu meča.

Na minut i po do kraja, Srbija je imala dve sekunde za napad, Majstorović je uzeo loptu i pogodio zaista jedan od najluđih šuteva ikada viđenih u ovom basketu 3 na 3.

Prethodno su srpski bašketaši bili bolji od Mongolije (21:8) u četvrtfinalu, kao i u grupnoj fazi od Rumunije (21:12), Kirgistana (21:9), Holandije (21:17) i Novog Zelanda (22:13).

U finalu naši će se sastati upravo sa Holandijom koja je bila bolja od Slovenije sa 21:16 u polufinalu. Finalni meč je na programu od 15 časova.

BONUS VIDEO: Stefan Janković posle osvajanja titule sa Crvenom zvezdom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.