BILO BI BOLJE DA TO I URADE!   Filadelfija se sprema da uruči otkaz Kolanđelu nakon Tviter skandala!
Foto: AP

KAKAV PAJSER!

BILO BI BOLJE DA TO I URADE! Filadelfija se sprema da uruči otkaz Kolanđelu nakon Tviter skandala!

Siksersi su objavili vest da su započeli nezavisnu istragu unutar kluba povodom pomenute situacije.

Objavljeno: 21:00h

Nakon skandala koji je potresao NBA krugove a pogotoivo tim Filadelfije, kada je njihov generalni menadžer Brajan Kolanđelo provaljen da je koristio više takozvanih "burner" profila na Tviteru, preko kojih je direktno prozivao svoje igrače i klub.

U Filadelfiji su ozbiljno počeli da razmatraju opciju otpuštanja Kolanđela koji je probudio nemire unutar organizacije i narušio pozitivnu atmosferu koja vlada u nekipi. Sramotno je da neko na takvoj poziciji ko ima toliki uticaj u ligi, učini tako neobazriv i sulud potez koji će nedaj bože negativno uticati na ekipu kojoj svi prdviđaju sjajnu budućnost. Žrtve njegovog neetičkog ponašanja bili su Embid, Fulc kao i nekolicina igrača koji su u proteklih godinu dana napustili "Filu", ali su trejdovani za "šaku pirinča", što samo potvrđuje da je Kolanđelo imao lične agende protiv svojih igrača.

Siksersi su objavili vest da su započeli nezavisnu istragu unutar kluba povodom pomenute situacije. Kako je ESPN naglasio Filadelfija i Kolanđelo su obavili niz razgovora na temu mogućnosti da je njegova žena Barbara Botini takođe sudelovala preko "burner" profila u prozivanju igrača.

Po svemu sudeći generalni menadžer Siksersa neće još dugo obavljati tu funkciju i samo je pitanje vremena kada će mu tim iz Filadelfije uručiti da potpiše papire na temu prekida saradnje. I bolje bi bilo da urade tako nešto, jer sam Kolanđelo je preuzeo "proces" od Sema Hinkija, koji je zbog pritiska javnosti morao da se povuče sa svoje pozicije, ali je idalje naj zaslužniji za potenijalnuu svetlu budućnost File, dok je Kolanđelo samo preuzeo projekat i zamalo ga uništio. Ako u uravi Siksersa imaju iole zdravog razuma, realno je za očekivati da će u predstojećim danima započeti potragu za novim generalnim menadžerom ekipe.

BONUS VIDEO: Novica posle ispadanja u polufinalu od Zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.