BOSTON I DALJE PERFEKTAN KOD KUĆE! Tejtum ih vodio do nove pobede i na korak je od izjednačenja Džabarovog rekorda! (VIDEO)
Foto: AP

NBA plej-of

BOSTON I DALJE PERFEKTAN KOD KUĆE! Tejtum ih vodio do nove pobede i na korak je od izjednačenja Džabarovog rekorda! (VIDEO)

Umorni Lebron Džejms nije mogao ništa poletnim klincima u zeleno-belim dresovima

Objavljeno: 08:32h

Boston je i dalje savršen na svom terenu ove sezone! Seltiksi su pobedili Klivlend 96:83 i vratili vođstvo u finalnoj seriji istočne konferencije, 3:2, te su sada samo jednu pobedu udaljeni od plasmana u veliko finale.

Umorio se Lebron Džejms u prethodna dva meča kada je vukao svoj tim ka izjednačenju, ali i držao ga u igri u većem delu ove utakmice, sve do te poslednje četvrtine kada mu je ponestalo snage.

Sa druge strane, mladići u zeleno-belim dresovima su na svom terenu daleko inspirisaniji i motivisaniji nego u gostima, a to je na kraju krajeva i vidljivo na Džejsonu Tejtumu koji je na korak od izjednačenje ruki rekorda legendarnog Karima Abdula Džabara sa 10 utakmica u plej-ofu na kojima je postigao 20 i više poena.

Debitant u ekipi Kelta je do sada zabeležio 9 takvih mečeva, pošto je u noći između srede i četvrtka ubacio Kavsima 24 poena i bio najefikasniji u pobedničkom timu.

Da ostavi svoj tim neporažen na domaćem terenu u ovogodišnjem plej-ofu (10. uzastopnih pobeda), pomogli su mu i Džejlen Braun sa 17 poena, dok je Al Horford odigrao u skladu sa svojim iskustvom 15 poena i 12 skokova.

Na drugoj strani Lebron je ubacio 26 i pokupio 10 lopti u skoku, a jedini uz njega koji se kao nešto trudio bio je Kevin Lav sa 14 poena, ostali su imali prilično mizeran učinak.

Izrazi lica igrača Klivlenda dovoljno govore kako su odigrali
Izrazi lica igrača Klivlenda dovoljno govore kako su odigralifoto: EPA/CJ Gunther

NBA plej-of:

Boston - Klivlend 96:83 (3:2)

BONUS VIDEO: Baka Luke Dončića nakon Realovog osvajanja Evrolige

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.