BANDŽA NIJE DOBRO... Nenad Čanak stavlja pobedu u drugi plan posle katastrofalnog pada na glavu centra Partizana! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

I MILOJEVIĆ UZ SIJA

BANDŽA NIJE DOBRO... Nenad Čanak stavlja pobedu u drugi plan posle katastrofalnog pada na glavu centra Partizana! (FOTO) (VIDEO)

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević takođe je bio pod utiskom povrede centra Partizana

Objavljeno:

Partizan je pobedio Megu sa 97:68 u prvom kolu četvrtfinala plej-ofa, ali posle utakmice svim akterima je bilo manje do priče o košarci, već su bili pod utiskom stravičnog pada Bandže Sija, koji je prevezen u bolnicu zbog toga. - Umesto zadovoljstva pobedom, osećamo veliku zabrinutost zbog stanja Sija. U ovom trenutku ne izgeda dobro. Najbitnije je ne da on bude spreman da igra u Partizanu, nego da bude dobro - prvo je što je rekao Nenad Čanak posle utakmice. Si je u poslednjoj četvrtini pao posle zakucavanja na leđa, ali je ipak ustao i izašao sa parketa. On je nakon toga ambulantnim kolima prevezen na preglede da se ustanovi tačno šta je.

Čanak je posle toga dao komentar meča. - Što se tiče same utakmice, iskontrolisali smo stvari koje Mega dobro radi, skok, tranziciju, igru jedan na jedan. Bili smo u ritmu u napadu. Pobeda jeste bitna, ali očekujemo reakciju Mege. Poznavajući Dejana i ekipu, daće sve od sebe da produže seriju i vrate se u Pionir - rekao je Čanak.

foto: Beta

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević takođe je bio pod utiskom povrede centra Partizana. - Nismo ni zaslužili da pobedimo, ali ja sam pod utiskom pada Sija. To je katastrofa i izgledalo je jako loše. Ne tznam šta je, ali želim mu sve najbolje i nadam se da mu nije ništa. Partizan je zdanas asluženo slavio. Treba da probamo za dva dana da ispravimo stvari i pokazemo se u boljem svetlu - rekao je Milojević.

BONUS VIDEO:

Marko Gudurić neutešan posle poraza u finalu Evrolige

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.