Ceo kvart u Beogradu skrhan zbog poraza Fenera: Njih je finale Evrolige smorilo više nego Turke koji su doputovali! (FOTO)
Foto: Espreso

Stambol kapija, umesto rakija

Ceo kvart u Beogradu skrhan zbog poraza Fenera: Njih je finale Evrolige smorilo više nego Turke koji su doputovali! (FOTO)

Teško su podneli poraz

Objavljeno:

Košarkaši Real Madrida su novi osvajači Evrolige.

Oni su u nedelju u spektakularnom finalu savladali turski Fenerbahče rezultatom 83:78 i tako osvojili desetu evropsku titulu.

Turski tim je u Beogradu imao na hiljade navijača i zaista se u novijem dobu ne pamti takva najezda nečijih pristalica na nekom sportskom dešavanju. Nezvanično, glavni grad Srbije je od petka posetilo čak 15 hiljada fanova što je stvarno izuzetna brojka, a najviše su profitirali ugostiteljski objekti.

foto: Espreso

Ali, zamislite koliko bi tek "love kapnulo" da je Fenerbahče osvojio trofej Evrolige i koliko bi se alkohola popilo, hrane pojelo, bakšiša ostavilo?

Skadarlija, tradicionalni beogradski deo grada poznat po dobrim kafanama, i još boljem provodu verovatno su iz sveg srca navijali za Fener kako bi prihodovali još koji evro, dinar ili ostale evropske valute kojim bi se Turci koristili.

foto: Wikipedia Commons

Madriđani su u manjem broju stigli u Beograd, ali verovatno su i oni napravili žurku za svoju dušu i tako proslavili jubilarnu titulu Evrolige.

Beograde, ugostitelji, nova šansa za popunjavanje kase vas čeka možda već za 2 godine na istom ovom takmičenju, pošto se povela priča da će se naš glavni grad ponovo kandidovati za završni turnir Evrolige.

BONUS VIDEO:

Momenat kada je Real podigao trofej

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.