Micić posle osvajanja trećeg mesta: Ovo nije smelo da nam se desi, morali smo bolje da završimo, ali ovako je slađe! (VIDEO)
Foto: AP

VASA REALAN

Micić posle osvajanja trećeg mesta: Ovo nije smelo da nam se desi, morali smo bolje da završimo, ali ovako je slađe! (VIDEO)

- Mislim da smo mogli do titule, pokazali smo tokom cele sezone da možemo da pobeđujemo najbolje - istakao je srpski as

Objavljeno:

Srpski košarkaš Vasilije Micić, junak pobede Žalgirisa nad CSKA za treće mesto Fajnal-fora Evrolige u Beogradu, kaže da je trijumf nad Moskovljanima slađi baš zbog neizvesne završnice

Litvanski tim umalo je ispustio 23 poena prednosti s početka poslednje deonice i to tako što je Mihail Kulagin promašio šut za veliki preokret CSKA, nakon čega je Žalgiris završio kao treći u Evropi.

- Utakmica je bila ujedno i sjajna i ne baš. Imali smo vođstvo skoro ceo meč i nije smelo da nam se desi da igramo neizvesnu završnicu. Znajući kako igramo ove sezone možda i nije iznenađujuće. Morali smo bolje da završimo, ali ovako je i slađe - rekao je Micić posle utakmice.

On je dodao da je uveren da je Žalgiris mogao da u Beogradu napravi novo, veliko iznenađenje i postane prvak Evrope.

- Mislim da smo mogli do titule, pokazali smo tokom cele sezone da možemo da pobeđujemo najbolje. Nismo bili loši protiv Fenerbahčea u polufinalu, ali falilo nam je iskustvo. Ovo je velika stvar za klub, ali i za mene lično.

Micić, strelac 15 poena u trijumfu nad "armijom", istakao je da svaki košarkaš voli trenutke kao što su se danas desili njemu.

Prema njegovim rečima, još uvek ne zna da li će i naredne sezone nositi dres Žalgirisa.

- Nikad ne pričam o tome dok traje sezona. Volim da se fokusiram na igre, pričaćemo kasnije. Lepo mi je u Kaunasu, atmosfera je odlična i klub je jedan od najorganizovanijih u Evropi - zaključio je Micić, koji ima ugovor sa litvanskim velikanom na još jednu opcionu godinu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.