SANSI IPAK MOŽDA NEĆE LUKU: Tim iza Arizone i dalje razmatra opcije! (FOTO)
Foto: AP

Šta se ovo zbiva?

SANSI IPAK MOŽDA NEĆE LUKU: Tim iza Arizone i dalje razmatra opcije! (FOTO)

Da li je ovakvu mogućnost aminovao i novi trener Finiksa Igor Kokoškov

Objavljeno: 17:39h

U intervijuu za ESPN, generalni menadžer Finiksa Rajan MekDonuh je izjavio da su Sansi voljni da trejduju svog prvog pika, u slučaju da neko uputi pravu ponudu na njihovu adresu.

- Mi smo zasigurno otvoreni za takvu opciju.Trenutno idalje razmatramo - rekao je generalni menadžer Sansa.

- Očigledno je da ćemo imati više informacija na tu temu kako se draft bude bližio, nakon što odradimo proces evaluacije kandidata.Tako da smo otvoreni za takvu opciju. Mislim da ako pogledate kakva je situacija sa opcijama za takv trejd u ligi trenutno, moguće je da ćemo prihvatiti i ponude koje menjaju samo igrača za našeg pika. Sve u svemu, biće ovo intenzivan mesec za našu organizaciju - za vršio je GM Finiksa.

Da li je ovakvu mogućnost aminovao i novi trener Finiksa Igor Kokoškov ili se odluka svodi samo na Generalnog menadžer i vlasnike saznaćemo u bliskoj budućnosti.

A jedno je sigurno, u slučaju da Luka Dončić potvrdi izlazak na ovogodišnji draft, Finiks bi ozbiljno trebao da razmisli da li je pametno da ispusti mogućnost da ujedini Luku sa Kokoškovim, koji je već izuzetno pozitivno uticao na razvoj mlade slovenačke zvezde.

BONUS VIDEO: Navijači CSKA se deru: Partizan, Partizan!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.