KAKAV BI TO TANDEM BIO: Dončić nosio Real do pobede, a posle meča možda i najavio saradnju sa Bogdanovićem! (FOTO)
Foto: AP

VIDEĆEMO

KAKAV BI TO TANDEM BIO: Dončić nosio Real do pobede, a posle meča možda i najavio saradnju sa Bogdanovićem! (FOTO)

Dončić je u petak predvodio Real Madrid do pobede nad CSKA (92:83) u polufinalu Fajnal-fora Evrolige u Beogradu sa 16 poena uz sedam skokova

Objavljeno:

Luka Dončić slovenački košarkaš je prva zvezda ovogodišnjeg Fajnal-fora Evrolige u Beogradu.

Kako se bliži draft sve više se pominje Dončićev odlazak u NBA, a sve zanima da li će otići baš u Finiks u dosadašnjeg selektora Kokoškova, ili kao što se nagađa u Sakramento Kingse gde bi ga čekao Bogdan Bogdanović.

foto: AP

Luka Dončić ne bi mogao lako da izabere da li bi pre igrao sa nekim srpskim košarkašem u timu ili radio sa srpskim trenerom.

- Težak izbor, svi znamo šta je Željko, tu je i Saša Đorđević, mnogo je mladih dobrih trenera. Što se tiče igrača, možda sa Bogdanovićem. Dobri smo prijatelji, on je odličan igrač, mogao bih naučiti mnogo stvari - rekao je Dončić u Beogradu.

foto: Espreso.co.rs

Nije nemoguće da Dončić postane saigrač Bogdanoviću jer će Sakramento Kingsi na predstojećem NBA draftu birati sa druge pozicije, odmah posle Finiks Sansa, za koje se najavljuje da će se odličiti za centra. Dončić je u petak predvodio Real Madrid do pobede nad CSKA (92:83) u polufinalu Fajnal-fora Evrolige u Beogradu sa 16 poena uz sedam skokova.

BONUS VIDEO:

Bogdan u Areni pod ozbiljnim obezbeđenjem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.