BERBERIN NIJE POTREBAN: Ove godine u Beogradskoj areni neće biti ni šišanja, ni brijanja na fajnal-foru! (FOTO) (VIDEO)
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Šteta

BERBERIN NIJE POTREBAN: Ove godine u Beogradskoj areni neće biti ni šišanja, ni brijanja na fajnal-foru! (FOTO) (VIDEO)

Luiđi Datome nije ovog puta ništa želeo da obeća

Objavljeno:

Fenerbahče brani titulu šampiona Evrolige u Beogradu. "Kanarinci" Željka Obradovića su i ovog puta, u Beogradu na fajnal-foru, verovatno i prvi favoriti za konačni trijumf.

Turski klub se prošle godine na svom terenu, u Istanbulu, okitio istorijskom prvom titulom prvaka Evrope, a taj uspeh je Luiđi Datome proslavio tako što je dozvolio saigraču Peri Antiću da mu ošiša rep na glavi koji je bio njegov zaštitni znak.

Od tada italijanski reprezentativac nosi kraću kosu, ali zato je tu ostala duga brada kao njegov zaštitni znak, koga ovog puta nije spreman da se odrekne zarad titule prvaka Evrolige.

- Predlažu da mi obrijem bradu, ali toga neće biti. Prirasla mi je k srcu, ne znam zašto se ljudima ne sviđa - poručio je u šali Datome.

Luiđi Datome ističe koliko bi voleo ponovo da podigne trofej šampiona Evrolige
Luiđi Datome ističe koliko bi voleo ponovo da podigne trofej šampiona Evroligefoto: EPA/ANDREJ CUKIC

Italijan je ipak poručio da bi bilo sjajno kada bi ponovo doživeo iskustvo osvajanja trofeja, ali i istakao značaj vernih navijača Fenerbahčea u svemu tome.

- Bio bi to neverovatan osećaj. Voleo bih da ga ponovo osetim. Biti na krovu "starog kontinenta" je jedinstveno iskustvo, koje se pamti ceo život. Vredno smo trenirali da bismo bili tu gde jesmo, ništa u životu nije slučajano, pa tako ni naš novi dolazak nafajnal-foru. Verujem da se jedino kroz rad može doći do uspeha - dodao je Datome.

BONUS VIDEO: NOVAK DOŽIVEO OVACIJE: Ovako je Rim pozdravio Đokovića posle pobede nad Basilašvilijem (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.