POVLAČI SE: Reprezentativka Srbije rešila da završi svoju karijeru! (VIDEO)
Foto: Reuters

POVLAČI SE: Reprezentativka Srbije rešila da završi svoju karijeru! (VIDEO)

Ona je za reprezentaciju Srbije prvi put nastupila 2015. godine, kada je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Budimpešti

Objavljeno:

Američka košarkašica koja nastupa za "Orlove" Danijel Pejdž, koja je za veoma kratko vreme osvojila srca navijača u Srbiji, odlučila je da više neće nositi dres naše reprezentacije, pošto je okončala igračku karijeru.

Kako navodi "Sportski žurnal", iskusna igračica je odlučila da kaže zbogom sportu pod obručima nakon osvojene titule šampiona Mađarske sa Šopronom, te naslova vicešampiona Evrope.

- Moja kolena ne mogu više da izdrže ovakav ritam. I dalje mogu da igram košarku, ali ne na nivou na kom bih to želela, pa sam odlučila da se oprostim od ovog sporta i započnem trenersku karijeru - rekla je Danijel Pejdž.

Ona je za reprezentaciju Srbije prvi put nastupila 2015. godine, kada je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, da bi godinu dana kasnije sa nacionalnim timom, koji je sa klupe odlično predvodila Marina Maljković, došla do bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

BONUS VIDEO:

Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.