POJAČANJE PRED ZLATIBOR: Milenko Topić upozorava na težak raspored u KLS! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

KLS, 9. KOLO

POJAČANJE PRED ZLATIBOR: Milenko Topić upozorava na težak raspored u KLS! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su na Zlatibor gde ih u subotu od 19.00 očekuje meč devetog kola Grupe A Super lige protiv Zlatibora u dvorani u Čajetini.

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Milenko Topić rekao je da njegova ekipa mora da bude oprezna u predstojećem meču protiv Zlatibora i najavio da se u tim vraća Pero Antić.

Moramo biti maksimalno oprezni i da u ovaj meč udjemo s najvećim respektom prema ekipi koja je na svom parketu savladala Borac i stigla do još nekoliko vrednih pobeda, uključujući i ovu u poslednjem kolu protiv Tamiša u Pančevu", rekao je Topić za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas na Zlatibor gde ih u subotu od 19.00 očekuje meč devetog kola Grupe A Super lige protiv Zlatibora u dvorani u Čajetini. - Ponoviću se, nemamo mnogo vremena, utakmice se nižu, ali moramo da ispravimo pojedine stvari iz prethodnog meča koji smo igrali u sredu, takođe i da energetski budemo na pravom nivou - rekao je Topić.

foto: Beta/Branislav Božić

Crveno-beli su prvi na tabeli Grupe A sa šest pobeda i dva poraza, dok je Zlatibor četvrti sa skorom 4/4. - Raduje i povratak Pere Antića u sastav, koliko nam je nedostajao na više načina, i na terenu i pored njega, videlo se u prethodnom periodu. On će se naći u protokolu, a da li će se naći i na parketu odlučićemo neposredno pred utakmicu - rekao je Topić

BONUS VIDEO:

Najava sportskih igara mladih - Nemanja Matić

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.