BEOGRAD JE LUD ZA KOŠARKOM! Serhio Ljulj oduševljen što se Fajnal-for igra u prestonici Srbije! (FOTO) (VIDEO)
Serhio Ljulj u duelu sa Bogdanom Bogdanovićem na jednom od mečeva, Foto: AP

OPORAVIO SE OD POVREDE

BEOGRAD JE LUD ZA KOŠARKOM! Serhio Ljulj oduševljen što se Fajnal-for igra u prestonici Srbije! (FOTO) (VIDEO)

Fajnal for 2018. Evrolige održaće se od 18. do 20. maja u Štark areni, a na otvaranju branilac titule Fenerbahče igraće protiv ekipe Žalgirisa

Objavljeno:

Španski reprezentativac i igrač Real Madrida Serhio Ljulj uoči Fajnal fora Evrolige pričao je o glavnom gradu Srbije.

Ljulj je sa svetom podelio svoje viđenje Beograda, onako kako ga on pamti, a naš narod je opisao kao pravu košarkašku naciju koja pravi ludu i nezaboravnu atmosferu u dvorani.

- Ove godine Fajnal for igramo u Beogradu, gradu koji je lud za košarkom. Srpski navijači vole košarku i siguran sam da ćemo igrati u sjajnoj atmosferi - rekao je Ljulj.

foto: AP

Real će na završnom turniru igrati protiv moskovskog CSKA, a jedan od najboljih igrača kraljevskog kluba jedva čeka da kroči na parket, pogotovo jer je ove sezone pauzirao više od osam meseci zbog povrede kolena.

- Veoma sam srećan što sam se vratio i što je ekipa uspela da se plasira na fajnal for. Pred nama je najvažniji trofej u sezoni i mi moramo da budemo spremni. Igranje na fajnal foru je posebno samo po sebi. Sve se odigrava u tri dana - polufinale i finale. Ti trenuci su zaista posebni - zaključio je Ljulj.

Fajnal for 2018. Evrolige održaće se od 18. do 20. maja u Štark areni, a na otvaranju branilac titule Fenerbahče igraće protiv ekipe Žalgirisa.

BONUS VIDEO:

Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.