KAD JE OSVOJIO TITULU SA ZVEZDOM PEHAR GA JE ISEKAO ISPOD OKA: Odbio je da ide na ušivanje kako bi mu ostao ožiljak za ceo život! (FOTO)
Titula šampiona Jugoslavije za 1997/1998, Foto: Print Screen Youtube

legenda

KAD JE OSVOJIO TITULU SA ZVEZDOM PEHAR GA JE ISEKAO ISPOD OKA: Odbio je da ide na ušivanje kako bi mu ostao ožiljak za ceo život! (FOTO)

Sećanja Igora Rakočevića...

Objavljeno:

Bivši košarkaš Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore i Srbije - Igor Rakočević je pun sportskih anegdota iz igračke karijere.

Ovoga puta obradovao je sve njegove pratioce na Instagramu pričom iz vremena dok je nastupao u svom prvom mandatu za Zvezdu sa kojom je osvojio titulu šampiona Jugoslavije u sezoni 1997/1998 posle pobede u finalu nad FMP-om.

Naime, prilikom proslave titule i predaje pehara, Rakočević je u silnoj euforiji da dodirne i podigne pehar šampiona isti taj pehar dobio po licu. Tačnije, komad metala otkinutog pehara ga je posekao i napravio mu ožiljak. Rezime cele priče je taj da tada mladi Rakočević nije hteo da ide na ušivanje kako bi mu ostala uspomena na najdraži trofej u njegovoj bogatoj karijeri.

foto: Instagram / Printscreen

I dan danas kada ga neko pita šta mu je to na licu može ponosno da odgovori - moja prva titula.

BONUS VIDEO:

Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani - 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.