NBA NE PAMTI OVAKVO VEČE! Lebron ponovo uz zvuk sirene, Filadelfija mislila da je pobedila, ali - NIJE! (VIDEO)
Foto: EPA/David Maxwell

LUDA DRAMA

NBA NE PAMTI OVAKVO VEČE! Lebron ponovo uz zvuk sirene, Filadelfija mislila da je pobedila, ali - NIJE! (VIDEO)

Dugo se nije dogodila ovoliko luda noć u najjačoj košarkaškoj ligi sveta

Objavljeno: 09:19h

Klivlend Kavalirsi su poveli sa 3:0 nad Toronto Reptorsima pobedom od 105:103, a isto to uradio je i Boston u duelu sa Filadelfijom trijumfom od 101:98.

Međutim, iako tih 3:0 zvuči previše, vrlo, vrlo lako je moglo da bude 2:1 na oba dvomeča polufinala Istočne konferencije NBA lige.

U meču odigranom u ranijem terminu, od 23 časa po našem vremenu Filadelfija je mislila da je trojkom Marka Belinelija uz zvuk sirene došla do pobede, ali nije - sudije su pokazale da je bila samo dvojke za 89:89 u regularnom toku meča.

Al Horford je bio junak pobede Seltiksa. On je najpre 5,5 sekundi pre kraja pogodio dvojku, a onda je nakon tajm-auta ukrao loptu i posle faula pogodio oba bacanja.

Marko Belineli nije uspeo ponovo da bude heroj i na 0,7 sekundi do kraja promašio šut za novi produžetak.

Boston su do pobede predvodili Tejtum sa 24 poena, Rozir sa 18, Braun sa 16 i Horford sa 13.

U poraženom sastavu Embid je ostvario 22 poena i 19 skokova, Redik je ubacio 18, dok je Simons imao učinak od 16 poena, osam skokova i osam asistencija.

Što se drugog ludog polufinala Istoka tiče, Klivlend je pogotkom Lebrona Džejmsa uz zvuk sirene (OPET!!!) došao do velikog trijumfa i do možda i nenadane borbe za ulazak u novo NBA finale.

U uzbudljivoj završnici O Dži Anunobi trojkom na osam sekundi do kraja meča doneo je izjednačenje Reptorsima, potom je usledio tajm-aut i poslednji napad Kavalirsa.

Džejms je uzeo loptu, pretrčao ceo teren i košem od tablu doneo veliku pobedu svom timu.

Lebron je meč završio sa 38 poena, šest skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte. Pratio ga je Kevin Lav sa 21 poenom i 16 skokova, dok je Kajl Korver dodao 18 poena, a Džordž Hil 12.

U Reptorsima podbacio je Demar Derouzan koji je ubacio samo osam, dok su odlične partije pružili Kajl Lauri sa 27 poena i sedam asistencija, kao i već pominjani O Dži Anunobi sa 18.

BONUS VIDEO: Delije na meču Zvezda - Spartak uprkos zabrani

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.